UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan cuma namazı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan merak edilen sorulara cevap verirken, koronavirüs salgınına ilişkin, "Büyük şehirlerde yine vaka sayıları arttı. Tekrar işi sıkmak zorundayız." ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN  ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Dikkat edilen illerimizde vaka sayıları düştü. Ama tedbirler biraz gevşeyince büyük şehirlerde yine vaka sayıları arttı. Mecburen tekrar işi sıkmak zorundayız.

HAFTER KAYBEDECEK

Trablus'ta çok çok olumsuz gelişmelere oldu. Sarrac'ın görevi bırakma kararı haberi bizler için üzüntü verici oldu. Darbeci Hafter eninde sonunda bu işte kaybedecek, bunu görüyoruz.

AB ülkeleri Doğu Akdeniz konusunda aracı olmaya çalıştılar. Liderlerle görüşmeler yaptık. Miçotakis'le görüşme talepleri oldu. Miçotakis'le ne görüşeceğiz, neyi görüşeceğiz.

ORUÇ REİS AÇIKLAMASI

Oruç Reis'i bakım için limana çektiysek bunun da bir anlamı var

Biz eğer Oruç Reis'i limana çektiysek, bu diplomasi manasında olumlu bir yaklaşımdır. Oruç Reis'in bakım için çekilmesi bizim sismik araştırmalarımıza ara vereceğimiz anlamına gelmez. Bakımdan sonra Oruç Reis görevine geri dönecektir.  Eğer olumlu bir tavır varsa görüşmekten çekinmeyiz. Ama Miçotakis adalarda gövde gösterisi yaparsa biz daha büyüğünü yaparız.

MISIR'LA BAĞLARIMIZ FARKLI

Mısır ile istihbarat noktasında görüşmelerin yapılması farklıdır, yaparız, hiçbir engel yoktur ama Yunanistan ile Mısır'ın yaptığı anlaşma bizi üzmüştür. Bizim Mısır'la bağlarımız farklıdır. Mısır'la görüşmeler her an yapılabilir.

Son Güncelleme: 18.09.2020 14:18:19
ETİKETLERerdoğan