UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SELİN CİĞERCİ VE DENİZ AKKAYA ARASINDA SULAR DURULMUYOR!

Taşıyıcı anne ile çocuk sahibi olmak istediğini sosyal medya hesaplarından duyuran Selin Ciğerci'ye Deniz Akkaya'dan sert tepki geldi. UçanKuş TV ekranlarında yayınlanan “Canlı Masa” programında Deniz Akkaya ile Selin Ciğerci birbirine girdi. Deniz Akkaya, Ciğerci’nin Bodrum’daki evinde ‘eltisi’ diye göstererek bir kadına taşıyıcı annelik yaptırdığını iddia edince, ortalık karıştı.

SELİN CİĞERCİ VE DENİZ AKKAYA ARASINDA SULAR DURULMUYOR!

Canlı yayındaki tartışmaların ardından sular durulmadı ve Deniz Akkaya sosyal medya hesabından Selin Ciğerci’ye ağır gönderme yaptı.

İşte Akkaya’nın o paylaşımları;

“Burası muz cumhuriyeti değil. Yayına bağlanıp kimse atıp tutamaz! Senin anne babacılık oynamaya devletin koyduğu kanunlar ve kurallar nezdinde ehliyetin yok! Ve bunu mal satmakla bir tutan, kendini ele veren tavrınla seni resmi olarak ben #ailevesosyalpolitikalarbakanlığı ‘na bir kez de ben şikayet edeceğim. Şahsınla ilgili soruşturma zaten başlatılmıştır! Nokta! Maske üretmeyi keza tüm izinleri alınmış resmi kayıtlı ürünler bunlar çocuk evlat edinmekle bir tutan, çocuğuma mayo giydirdin diye bu zad, kendi ağzı ile parasız kaldığı dönemde fuhuş yaptığını kabul etmiş bir şahıstır. Herkesin ahlak anlayışı tekrar ederim kendini ilgilendirir ama anne olmayı senden öğrenecek değilim ben! Bir insan fuhuştan buralara geldim diye övünürken aynı anda çocuğuna mayo giydirdin diyecek kadar işine değerleri değişen bir şahsiyetsizsin. Bugün yayına bağlanıp bana kimse karışamaz çocuk alırım ederim diyen Selin Ciğerci bilgine; Bu görüntüde yaptığın gibi dijital ortamda veya sokakta yapılan fuhuş çocuk evlat edinirken artı değer değildir. Yayınları arayıp gerçek ses tonun ve içeriğin ile yaptığın ş….. tavrına karşılık sana kanunlarla cevap vermeyi doğru buluyorum. Sen evlen, hayatını yaşa ticaretini, meşrebi geniş dostlarınla görüş ama çocuk alırım derken orada destur çekeceksin. Nokta. Sen ağzınla kendini ele veren, tek derdi çocukları ticari hırslarında kullanmak.”


HABERİN VİDEOSU

Son Güncelleme: 17.09.2020 11:43:01
ETİKETLERuçankuştv  deniz akkaya  selin ciğerci