UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MURAT YILDIRIM, HALİL SEZAİ HAKKINDA NELER SÖYLEDİ?

Murat Yıldırım eşi İman Elbani ile birlikte Cihangirde bir mekanda görüntülendi. Gazetecilerle sohbet etmeyi ihmal etmeyen Yıldırım, çarpıcı açıklamalarda bulundu!

MURAT YILDIRIM, HALİL SEZAİ HAKKINDA NELER SÖYLEDİ?

Son dönemdeki Murat Yıldırım'ın oynadığı “Ramo” dizisinde yayınlanan şiddet görüntüleri, “topluma kötü örnek oluyor” denilerek hem sanat camiasından hem de halk tarafından tepkilere sebep olmuştu.

Murat Yıldırım dizideki şiddet sahneleri hakkında, "Bütün samimiyetimle söylüyorum bu bir görüştür herkesin fikirleri ayrıdır. Ben çocukluğumdan beri Amerika ve Türkiye'de çekilen bir sürü kavga, savaş, aksiyon filmlerini izledim ama bu güne kadar bir karıncayı incitmedim. Onun bir dizi ve film olduğu bilincini çocuklara vermek önemli olan bir de yaş gruplarının izlemesini önlemek lazım öbür türlü işin içinden çıkamazsın. Ne yapalım göstermeyelim mi aksiyon sahnelerini? Mutlaka olacak ama bunu yaş sınırına biraz daha dikkat edeceğiz güzel şeyler yapacağız" dedi.

Halil Sezai hakkında yorum yapmak istemeyen Yıldırım, “Ben de az önce Halil Sezai ismini duydum ama başka bir şey duymadım. Konu hakkında hiçbir fikrim yok. Genelde de kişiler üzerinden hiçbir yorum yapmıyorum” dedi.

Son Güncelleme: 17.09.2020 10:11:17
ETİKETLERmurat yıldırım