UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ İSİMLERDEN HALİL SEZAİ'YE TEPKİ!

Tuzla’da dört villalık bir sitede oturan Halil Sezai, 65 yaşındaki komşusunu darp etti. Yapılan incelemelerin ardından olayın görüntüleri oraya çıktı. Yaşlı adamı feci şekilde döven şarkıcı Halil Sezai’nin bu görüntüleri büyük tepki çekti.

ÜNLÜ İSİMLERDEN HALİL SEZAİ'YE TEPKİ!

Binlerce sosyal medyayı kullanıcısı Sezai’yi kınarken yaşanan darp olayına ünlü isimler de sessiz kalmadı.

Tepkilerini sosyal medyadan dile getiren ünlü isimler şu mesajları paylaştı;

FIRAT TANIŞ

Halil Sezai ile ilgili görüntüleri utanarak izledim. Şiddeti mazur gösterecek hiçbir taraf, yön, kimlik, statü söz konusu olamaz. Utançla kınıyorum.

ALİŞAN

Şimdi bu durumda bir ceza verilmiyorsa, hepimiz için hak mı doğuyor? İstediğimiz zaman, gücümüz de yetiyorsa birisinin bahçesine dalıp, evinden alıp ağzını burnunu kırmak serbest yani öylemi? Yaşlı, genç, çocuk kadın fark etmez? Avukatlara soruyorum böyle bir hakkımız var mı? Ya da TCK’da??

Burada istediğinizi linç edin, istediğinizi göklere çıkarın umurumda değil. Ama yaşlı, babası yaşında adamı öldüresiye döven birisini görmezden gelmek tam anlamıyla iki yüzlülüktür.

SİNAN AKÇIL

Ayyaşlık var, yaşlılara ek kaldırma var. Örf yok, adet yok! Gücün herhalde o amcaya yetiyor. Bana da yeter miydi acaba o güç karşına çıksam? Yazık sana! Acınacak haldesin...

FULDEN URAS

Ahhh be amcam sana geçmiş olsun! Sana da geçmiş olsun Halil Sezai Türk halkı bunu unutmaz! Seni farklı şarkılarınla sevdik böyle iğrenç bir ruh haline hangi ara geldin? Lanet olsun çocuğa, yaşlıya, kadına, hayvana şiddet uygulayan herkese. Lütfen Ozan Güven, Ahmet Kural nasıl cezalandırıldıysa bu adam da aynı muameleyi görmeli ve burada siz basın mensuplarına çok görev düşüyor lütfen ama lütfen peşini bırakmayın bu olayın. Şiddetin kadını, erkeği, yaşlısı, genci yok her kime uygulanıyorsa uygulayan gereken her türlü cezayı alsın.

Tuzla'da komşunu darbettiği iddiasıyla gözaltına alınan şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

SILA GENÇOĞLU

Sana yazıklar olsun Halil Sezai!

MUSTAFA CECELİ

Yaşlı başlı adamı döv… Değerlerine hakaret et… Sonra da isyan et…

Sanatçı(?) olmuşsun, adam olamamışsın… Yazık 

Son Güncelleme: 16.09.2020 19:31:05
ETİKETLERhalil sezai  darp  tepki