UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YILLAR SONRA İTİRAF ETTİ: DAĞ EVİNDE TACİZE UĞRADIM

Gösteri dünyasında özellikle son dönemde ardı ardına yaşanan taciz itiraflarına bir yenisi daha eklendi.

YILLAR SONRA  İTİRAF ETTİ:  DAĞ EVİNDE TACİZE UĞRADIM

Model ve oyuncu Emily Ratajkowski, New York Magazine için kaleme aldığı bir makalede, bir fotoğrafçı tarafından ağır şekilde taciz edildiğini anlattı. Ratajkowski olayın 2012 yılında meydana geldiğini belirtti.

O dönemde kariyerinin henüz başında olan 29 yaşındaki Ratajkowski, bir dergi için yapılan çekimde fotoğrafçı Jonathan Leder'ın kendisine dokunarak tacizde bulunduğunu itiraf etti.

CANIMI ÇOK YAKTI

Emily Ratajkowski, Leder'ın kendisini öpüp öpmediğini hatırlamadığını fakat canını yakacak şekilde dokunarak taciz ettiğini belirtti.

FOTOĞRAFÇI İDDİALARI YALANLADI

Leder ise modelin bütün bu iddialarını yalanlayarak Ratajkowski'nin ileri sürdüğü tacizle ilgili ayrıntıların "çocukça" olduğunu savundu.



OLAY DAĞ EVİNDE MEYDANA GELDİ

Emily Ratajkowski, 2012 yılında editoryal bir çekim için Leder'ın New York yakınlarındaki Catskill dağlarında bulunan evine gittiklerini belirtti. Model, yanında o dönemdeki ajans temsilcisinin de olduğunu ekledi. Ratajkowski, o sırada fotoğrafçının aşırı derecede alkollü olduğunu da ileri sürdü.

'KLİPTE ÇIPLAK GEZEN KIZA MI İNANACAKLAR?'

Hatta fotoğrafçı Jonathan Leder'ın kendini savunmak için Emily Ratajkowski'nin adını duyurduğu Robin Thicke'nin müzik videosuna da göndermede bulunduğu ileri sürüldü. Leder'ın "O klipte çıplak gezen kızın kurban olacağına birilerinin inanmasını mı istiyorsunuz?" dediği de basına yansıyan iddialar arasında.

Son Güncelleme: 16.09.2020 14:10:55
ETİKETLERemily ratajkowski