UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

PAZARDAN EVİNE DÖNDÜ...

Ataşehir'de pazardan alışveriş yaptıktan sonra evine gelen kadına karşılaştığı hırsızlar ateş etti. Bacağından yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken, hırsızların kaçma anları güvenlik kameralarına yansıdı.

PAZARDAN EVİNE DÖNDÜ...

Olay, saat 17.30 sıralarında Ferhat Paşa Mahallesi 35. Sokak'taki evde meydana geldi. İddiaya göre, kapıyı zorlayarak açan iki hırsız eve girdi. Bir şeyler ararken evi dağıtan hırsızlar, pazardan dönen ev sahibi kadını kapıda görünce paniğe kapıldı.

Hırsızlar ile ev sahibi kadın arasında bir süre arbede yaşandı. Hırsızlardan biri silahınla kadına iki el ateş etti. Kurşunlardan biri kadının bacağına isabet etti. Yaralanan kadının kanlar içinde yere yığılırken hırsızlar kaçarak uzaklaştı. Vurulan kadının akrabası olduğu öğrenilen bir kişi de hırsızların peşine düştü ancak onlara yetişemedi. Bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından yaralı kadın hastaneye kaldırıldı. Hırsızların kaçması ve bir kişinin onları kovalama anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.  

Son Güncelleme: 15.09.2020 21:03:12
ETİKETLERATAŞEHİR  PAZAR  HIRSIZLIK