UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞEVVAL ŞAHİN'DEN BİR SKANDAL AÇIKLAMA DAHA...

2018 Türkiye güzeli Şevval Şahin, ve sevgilisi Yiğit Marcus Aral’ın arkadaşları ile yaptıkları partiler sosyal medyada tepki almaya devam ediyor. Şevval Şahin gelen eleştiriler üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama daha yaptı.

ŞEVVAL ŞAHİN'DEN BİR SKANDAL AÇIKLAMA DAHA...

Şevval Şahin, sevgilisinin 30 Ağustos'taki doğum gününe özel İstanbul'daki evinde parti vermişti.

Ancak, eğlenceden kısa bir süre sonra Aral'ın Coronavirüs testinin pozitif çıkması davetlileri tedirgin etmişti ve partiye katılan herkes test yaptırdı.

Olayın ardından Şevval Şahin ve sevgilisi Aral’ın yeniden bir parti vermesi sosyal medyada büyük tepki aldı.

Konu üzerine UçanKuş TV’ye konuşan Şevval Şahin, “Abartılacak bir şey yok sadece 10 kişinin testi pozitif çıkmıştı” diyerek daha fazla eleştirinin de hedefi oldu.

Hal böyle olunca Şahin bu sefer de sosyal medya hesabından bir paylaşımla açıklama yaptı.

“Genelde kendimle ilgili magazin haberlerine cevap vermeyi tercih eden biri değilim ama bu sefer kendimi açıklama ihtiyacında bulunuyorum çünkü magazinciler asıl ima ettiğim şeyi asla ama asla haber yapmadıkları gibi dediklerimi yanlış yansıtabiliyorlar ve bu durumdan gerçekten sıkıldım. Hiçbir zaman Covid-19’u küçümsemedim veya 10 vakanın çok az ve önemsiz olduğunu düşünmedim. Partideki herkesin pozitif olduğu konusunda SÜREKLİ suçlanırken, ki bu benim elimde olan bir şey de değil, partiye katılan herkes kendi adına bu riski alıyor, toplu buluşulan mekanlara, düğünlere veya davetlere giden herkesin aldığı gibi, ben de dürüst olarak partideki herkes değil en fazla 10 kişi yakalanmıştır dedim ancak pozitif olanların kesinlikle karantinada kaldıklarını, benim sonucumun negatif çıkmasına rağmen taşıyıcı olabilme ihtimalimden karantinada kaldığımı da muhabir arkadaşlara anlattım…”

Son Güncelleme: 15.09.2020 15:25:07
ETİKETLERCORONAVİRÜS