UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FAHRİYE EVCEN SİNYALİ VERDİ

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen eşi Burak Özçivit ile birlikte Etiler’de bir mekandan çıkarken UçanKuş TV kameramanı Kadir Baykara tarafından görüntülendi.

FAHRİYE EVCEN SİNYALİ VERDİ

UçanKuş TV muhabiri Barış Ağıl’ın sorularını cevaplayan ünlü çift, oğulları Karan’dan, iş ve özel hayatlarına kadar birçok soruya cevap verdi.

Evcen, röportaj sırasında eşi Özçivit’e de övgüler yağdırmayı ihmal etmedi.

Fahriye Evcen: “Ben Burak’ın her halini beğeniyorum. Ama böyle daha çok seviyorum.  Pandemi süreci herkes gibi geçti. Ama genel olarak zor geçti süreç. Evet ekranlara dönmeyi düşünüyorum, özledim. Süresini bilmiyorum. Henüz netleşen bir şey yok. Karan da büyüdü çok az bir vaktimiz var. Bakalım tabi. Görüşülen işler var. Ama para konusunda doğruluğu yok o haberlerin. Karan’ı reklamlarda oynatma gibi bir düşüncemiz yok” şeklinde konuştu.

Burak Özçivit ise:  “Tavsiye ediyorum, senaryo gereği saçları kestirdim. Ama gündelik hayatta da işime çok yarıyor. Pandemi süreci çok zor geçti. Fahriye için proje önemli. Gelen projeleri birbirimize danışıyoruz tabi. Fahriye çalışmaya başlarsa Karan’a annemiz bakacak. ” dedi.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

Son Güncelleme: 14.09.2020 20:58:01
ETİKETLERfahriye evcen  burak özçivit