UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İNEN ÇIKANLARDA BU HAFTA! KİMLER İNDİ, KİMLER ÇIKTI?

UçanKuş’un olay yaratan İnenler ve Çıkanlar listesi yenilendi.

İNEN ÇIKANLARDA BU HAFTA! KİMLER İNDİ, KİMLER ÇIKTI?

İNENLER

1   1- EKREM İMAMOĞLU

Hep 'medya siyasetten, siyaset medyadan uzak olmalı'  diyen Ekrem İmamoğlu’nun gizliden bir medya kurmaya çalıştığının ortaya çıkmasının ardından İstanbul Belediye Başkanı inenler listemizin 1. sırasında yer aldı.



2- ÜNLÜ PARTİLERİ

Vakalar giderek artıyor ama onlar hiç aldırış etmiyor… Çoğu mekanda eğlence adına kısıtlama olsa da onlar ev partileri düzenliyor...  “Coronavirüs”ü hiçe sayan ünlüler' listemizin 2. sırasında.



3- GÖKHAN ÖZEN

Adını neredeyse senelerdir duymadığımız bir dönemin en önde gelen popçularından Gökhan Özen boşandıktan sonra ABD’ye yerleşmişti. 3.5 yıl boyunca kızlarıyla hiç ilgilenmediği ve masraflarını karşılamadığı ortaya çıktı. Bununla da kalmayıp eski eşine ölüm tehditlere savuran Gökhan Özen inenler listemizin 3. sırasında.




4- DEFNE SAMYELİ

Ah Defne ah… Bu kadarı da kendine yapılır mı? Yapmam dediğin her şeyi yaptın! “Göz önünde bulunan biriyle ilişki yaşamam” dedin, yaşadın. Katıldığın bir programda "Affetmeyeceğiniz biri var mı?" sorusuna "Bir insan nasıl iz bırakmadan öldürülür diye araştırmıştım" dedin. Korkunç itirafları sonucu Defne Samyeli listemizin 4. sırasında.



5-ASUMAN'LA SEVGİLİ DÜNÜRÜM


Bir dönemin popüler yüzüydü aslında Asuman Krause… Yeni programı “Asuman’la Sevgili Dünürüm” girdiği yeni sezonda fazla tutulmadı. Ratinglerde yukarılara tırmanamayan program listemizin de son sırasında yer aldı.



ÇIKANLAR


1- MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu durmak, yorulmak nedir bilmiyor… Birçok ülkeyle sayısız temasa geçen ve seyahat üzerine seyahat yapan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yürüttüğü dış politikayla da ülkemizi en iyi şekilde temsil ediyor ve listemizin ilk sırasında kendisine yer veriyoruz.


2- KIRMIZI ODA

Yayınlandığı günden beri kitlesi giderek artan ve olayları bakış açısıyla izleyici kendine hayran bırakan Kırmızı Oda’nın rating oranları da giderek artıyor. Gerçek hayattan alınan hikayelerle uyarlanan dizi listemizin 2. sırasında.



3-MANSUR YAVAŞ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş dik duruşu ve yaptığı hizmetlerle Ankaralı’nın adeta göz bebeği haline geldi. Hizmetlerini süreklilik haline getiren ve çalışkanlığıyla dikkat çeken Mansur Yavaş çıkanlar listemizin 3. sırasında.



4-ATİYE

Beren Saat, Melisa Şenolsun, Mehmet Günsür gibi isimlerin yer aldığı Atiye dizisi yayınladığı ikinci sezonuyla da daha birçok kişinin dilinde… Dijital platformda yer alan dizi listemizin 4. sırasında.



5- HADİSE

Birçok sanatçının çıkardığı single milyon bile izlenmezken Hadise’nin “Küçük Bir Yol” şarkısı 1 hafta önce çıkmasına rağmen “10 Milyon”u çoktan aştı bile. Çıkardığı duygusal şarkıyla Hadise, listemizin 5. Sırasında yer aldı.





Son Güncelleme: 14.09.2020 18:25:52
ETİKETLERinen  çıkan  uçankuş