UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

PİŞMAN ETTİREN BOŞANMA STORY’Sİ!

Ferman Toprak ve Hilal Toprak cephesinden son dakika! Hilal Toprak’ın “Boşanıyoruz” story’si gündeme bomba gibi düşerken ünlü çift, UçanKuş TV’de yayınlanan “Cumartesi Magazin” programına bağlandı ve “Mutluyuz” dedi.

PİŞMAN ETTİREN  BOŞANMA STORY’Sİ!

Ferman Toprak’ın eşi Hilal Toprak dün gece sosyal medya hesabından paylaştığı bir story ile eşiyle boşanacağını açıklamıştı.

Hilal Toprak attığı story’de “İlk bizden duymanızı istedim için üzülerek belirtmek istiyorum ki; eşim Ferman Toprak ile yollarımızı ayırmaya karar verdik. Bundan sonrası adli olduğu için gereken zamanda paylaşım yapacağız. Bu zor dönemde bizlere destek olmanız tek isteğimiz. Teşekkürler.” demiş ve kafaları karıştırmıştı.

UÇANKUŞ TV BOŞANMA HABERİNİ DUYURDU

Boşanma haberini ilk olarak UçanKuş TV duyurdu. “Cumartesi Magazin” programında konuşulan konu gündeme bomba gibi düştü.

Ferman Toprak ve Hilal Toprak çifti, “Cumartesi Magazin” programına bağlanarak aralarında bir sorun olmadığını duyurdu.

Hilal Toprak, yorumcumuz İlker Koç’un “Boşanıyoruz story’sini neden paylaştınız?” sorusuna “Her şey düzelecek yoluna koyacağız. Ben biraz fazla duygusalım ondan öyle bir paylaşım yaptım. Düzelecek inşallah, şuan bir sorunumuz yok” diyerek yanıt verdi. 


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ… 

Son Güncelleme: 12.09.2020 11:53:25
ETİKETLERferman toprak  hilal toprak