UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DENİZ BULUTSUZ'A BÜYÜK ŞOK!

Sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği gerekçesiyle hakkında dava açılan Ozan Güven’in darp edildiği gerekçesiyle şikayetçi olduğu dosyada uzlaşma sağlanmayınca Deniz Bulutsuz hakkında iddianame hazırlandı. Savcılık Deniz Bulutsuz’un ‘Basit yaralama’ suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapisle yargılanmasını istedi.

DENİZ  BULUTSUZ'A  BÜYÜK ŞOK!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına başvurarak ünlü oyuncu Ozan Güven'in kendisini darp ettiği ileri sürerek şikayetçi olan Deniz Bulutsuz'un ihbarı sonrası başlatılan soruşturma tamamlanmış, Güven hakkında dava açılmıştı.

Hakkında 13,5 yıla kadar hapsi istenen Ünlü oyuncu Güven ve Bulutsuz 21 Ocak günü hakim karşısına çıkacakken, Mahkeme, Ozan Güven'in müşteki olduğu ve uzlaşma bürosuna göndermişti.

BASİT YARALAMA DAVASI

Günaydın'dan Dilek Yaman'ın haberine göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı uzlaşma bürosu tarafından yürütülen soruşturmada flaş bir gelişme yaşandı. Taraflar uzlaşmayı kabul etmedi. Savcılık yürütülen soruşturma sonunda Deniz Bulutsuz hakkında, 'Basit yaralama' suçundan iddianame hazırladı.

4 aydan 1 yıla kadar hapsi istenen Deniz Bulutsuz Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak. Davada Ozan Güven müşteki olarak yer alıyor.

 

Son Güncelleme: 9.09.2020 15:57:27
ETİKETLERozan güven  deniz bulutsuz