UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCU CORONAVİRÜS’E YAKALANDI

“The Rock” lakaplı ünlü oyuncu Dwayne Johnson, kendisinin ve ailesinin koronavirüse yakalandığını duyurdu. 'Yaşadığım en zorlayıcı şeydi' diyen aktör, hayranlarına maske takma çağrısında bulundu.

 ÜNLÜ OYUNCU  CORONAVİRÜS’E YAKALANDI

"Günün manşetlerini ve en çok okunan haberlerini her sabah e-postanızdan takip etmek için Habertürk bültene üye olun."

Hollywood'un en çok kazanan aktörlerinden olan Dwayne Johnson, Instagram’dan yaptığı paylaşımda, şarkıcı eşi Lauren Hashian, dört yaşındaki kızları Jasmine ve iki yaşındaki Tiana ile birlikte son üç hafta boyunca koronavirüsle mücadele ettiklerini ve artık daha iyi olduklarını açıkladı.

MİLYONLUK YENİ YIL HEDİYESİ

Test yaptırdıktan sonra sonucu beklerken endişelendiğini söyleyen Johnson, “Benim bir numaralı önceliğim her zaman ailemi korumak. Çocuklarımı, sevdiklerimi korumak. Çıkacaksa sadece benimkinin pozitif çıkmasını umdum ama değildi. Tüm ailemde çıktı” ifadesini kullandı.

Küçük kızlarının çoğunlukla birkaç gün öksürük şikayetinin olduğunu söyleyen Johnson, kendisiyle eşinin “sert bir gidişat” yaşadığını söyledi.

Johnson, "Şunu söyleyebilirim ki, bu yaşadığım en zor şeylerden biriydi. Geçmişte pek çok şey atlattım ama korona bunların hepsinden daha farklıydı” dedi.

İyileşme sürecinin zor olduğunu anlatan ünlü aktör, hayranlarına maske takma çağrısı yaptı.

Son Güncelleme: 3.09.2020 17:08:11
ETİKETLERDWAYNE JOHNSON  CORONAVİRÜS