UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GALATASARAY'A SÜRPRİZ ORTA SAHA!

Galatasaray'da son dakika transfer gelişmesi... Sarı Kırmızılı takımda tek gündem maddesi orta saha transferi. Galatasaray yönetimi de orta sahaya en az 2 takviye yapmak için çalışmalara devam ederken gündeme sürpriz bir isim geldi.

GALATASARAY'A SÜRPRİZ ORTA SAHA!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Süper Lig'in başlamasına 8 gün kala orta saha transferi için acele edilmesi gerektiğini ifade etti.

Florya'da çalışmalarını tam kadro halinde sürdüren Sarı Kırmızılı takımda transfer yapılabilmesi için öncelikli olarak futbolcu satışı gerçekleştirmek zorunda.

Son olarak kadrosunu genç yıldız adayı Kerem Aktürkoğlu ile güçlendiren Galatasaray'da tek beklenti en az 2 orta saha takviyesi...

Bol alternatifli kadrodan memnun olan Terim'in en az 2 takviye istediği ifade edildi.

Galatasaray yönetimi de Fatih Terim'in sunduğu rapor doğrultusunda çalışmalarını sürdürürken gündeme sürpriz bir isim geldi.

Galatasaray transferde vites taktı... Yeni sezonda alternatifi geniş bir kadro kurmak isteyen Sarı-Kırmızılı yönetim rotayı bu kez bonservisi elinde olan Aleix Garcia'ya çevirdi.

Son olarak Manchester City ve kiralık olarak Mouscron formalarını giyen İspanyol orta saha oyuncusu için ilk adım atıldı.

Bu oyuncuyu fırsat transferi olarak gören Galatasaraylı yöneticiler oyuncunun menajerine ilk teklifi yaptı.

FATİH TERİM DE ONU ÇOK İSTİYOR

Teknik Direktör Terim'in de yeni sezonda kadroda görmek istediği 23 yaşındaki oyuncu hem merkez orta saha hem ön libero hem de 10 numara pozisyonunda oynayabiliyor. Geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen Garcia için şartların zorlanması bekleniyor.

Son Güncelleme: 3.09.2020 08:34:27
ETİKETLERgalatasaray  aleix garcia