UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

'LERZANLA ÇOK MUTLU'NUN BUGÜNKÜ KONUKLARI YİNE BOMBA GİBİ!

Hafta içi her gün saat 14:30'da UçanKuş TV ekranlarında yayınlanan “Lerzan'la Çok Mutlu”nun bugünkü konukları Prof. Dr. Oğuz Özyaral, Murat Kurşun ve Şems Arslan.

'LERZANLA ÇOK MUTLU'NUN BUGÜNKÜ KONUKLARI YİNE BOMBA GİBİ!

Ev hanımlarının bitmez çilesi temizliğin püf noktalarını doğal malzemelerle nasıl elde edebileceğinizi bugün “Lerzan'la Çok Mutlu”da öğrenmeye hazır mısınız?

Koruyucu Sağlık Uzmanı Prof. Dr. Oğuz Özyaral doğal ürünlerle evde yapılabilecak temizlik malzemesi tariflerini anlatmak için “Lerzan'la Çok Mutlu”ya geliyor...

Hoş sohbeti ve güzel şarkılarıyla stüdyoda fırtınalar estirecek olan, canlı şarkılarla Murat kurşun Lerzan'la Çok Mutlu programına geliyor...

Son çıkardığı 'Aşkımı Sana Yazarım' şarkısıyla ekranların sevilen yüzü Murat kurşun en güzel şarkılarını seslendirmek için bugün UçanKuş TV’de “Lerzan'la Çok Mutlu”da.

Uluslararası Kimya Mühendisi, Cilt Bakımı ve Güzellik Uzmanı Şems Arslan birbirinden güzel mucize tarifleri ile ekran başındaki hanımları yeniden gençleştirecek.

Erkek ve Kadınların saç kökünü güçlendirmek ve uzamayan saçları nasıl hızlı bir şekilde uzatmak için hazırladığı tarifleri bugün Lerzan'la Çok Mutlu programında anlatacak.

Son Güncelleme: 1.09.2020 14:31:26
ETİKETLERuçankuştv  lerzan mutlu  lerzan  mutlu