UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ESER YENENLER, FAZLA KİLOLARINDAN NASIL KURTULDU?

137 kilo olduktan sonra diyete başlayan Eser Yenenler, verdiği 1 kilo sonrası eşi Berfu Yenenler ile birlikte ortaya çıktı ve fazla kilolarından nasıl kurtulduğunu açıkladı…

ESER YENENLER, FAZLA KİLOLARINDAN NASIL KURTULDU?

2 ay içinde 15 kilo vermeyi başaran Eser Yenenler, bir bu kadar da kilo vermeyi planladığını belirtti... Mide ameliyatı olmayı da düşündüğünü söyleyen Eser Yenenler, “Kendime son bir şans vermeye karar verdim. Ameliyat meselesine aklımız yatmadı. Böyle yapabiliriz dedik, inandık, başaracağız” diye konuştu.

Kilo vermeye kararlı olan ve iradesini sergileyen eşini öven Berfu Yenenler, bu şekilde devam edeceklerini ifade etti.

Pandemiyi sonuna kadar yaşadığını ve 2 aydır ilk kez güvendiği bir restorana geldiğini anlatan oyuncu, ikinci dalgadan da korktuklarını ve çocukları için de riske girmek istemediklerini söyledi.

Uzun süredir arkadaşlarıyla da pandemi nedeniyle görüşmediklerini ifade eden Eser Yenenler, tatilden dönen Oğuzhan Koç’u da 14 gün karantinada kaldıktan sonra göreceğini belirtti.

Beyazıt Öztürk’ün TV8’de Beyaz Show programına başlayacağı iddiası üzerine Eser Yenenler, böyle bir şey olursa çok sevineceğini belirtti. Ancak Eser Yenenler, O Ses Türkiye yarışması varken, bunun olabileceğini pek mümkün görmediğini de anlattı.

Oyuncu, “O Ses varken başlayacağını düşünmüyorum. Belki O Ses’ten sonra. Ocak’tan sonra yapar. Yaparsa müthiş olur. Aramızda tatlı rekabet de olur. Aynı anda program yapmak harika olur. İnşallah başlar, ben çok isterim” açıklamasını yaptı.

Son Güncelleme: 1.09.2020 12:33:55
ETİKETLEReser yenenler  berfu yenenler