UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İNEN ÇIKANLARDA BU HAFTA! KİMLER İNDİ, KİMLER ÇIKTI?

UçanKuş’un olay yaratan İnenler ve Çıkanlar listesi yenilendi.

İNEN ÇIKANLARDA BU HAFTA! KİMLER İNDİ, KİMLER ÇIKTI?

İNENLER

1-    FATİH PORTAKAL

Zirve ona yaramadı. Egosu, kanalının ve haber merkezinin önüne geçince FOX TV ile de ipleri kopartmak zorunda kaldı. Hiç inandırıcı olmayan çiçek-böcek laflarıyla emekli olduğunu söyleyen Fatih Portakal inenler listemizin 1. sırasında.

2-    GÜLŞEN – EDİS

Dağ fare doğurdu. Çok uzun süre PR’ını yaptıkları şarkı hayal kırıklığı yarattı. Ve inenler listemizin 2. sırasında yer aldılar.

3-    DİDEM ARSLAN YILMAZ

HaberTürk’ten, rating sistemine göre yaşayan bir kanala yani Show TV’ye geçmesi hem de Müge Anlı’ya rakip olmak düşüncesi büyük bir hataydı. Sonuçta inanılmaz düşük ratinglerle inenler listemize girdi.

4-    SİBEL CAN

Özel hayatını hep kamufle etmeyi başaran Sibel Can, tam da yeni albümü çıktığı zaman kendi kendine, kendi yaptığı hatalarla özel hayatını yeniden gündeme taşıyarak inenler listemizde 4. sırada.

5-    EKREM İMAMOĞLU

Hep medya siyasetten, siyaset medyadan uzak olmalı diyen Ekrem İmamoğlu’nun gizliden bir medya kurmaya çalıştığının ortaya çıkması İstanbul Belediye Başkanı’nın inenler listemizde yer almasını sağladı.

ÇIKANLAR

1-    MASTERCHEF

TV8 Coronavirüs sırasında Survivor’la büyük başarı sağlarken bu yükselen grafiğini MasterChef’le beklenenin çok üstünde sürdürdü. Ve çıkanlar listemizin ilk sırasını kaptı.

2-    MÜGE ANLI

Programa başlar başlamaz yine rakiplerini sildi süpürdü. Ve zirveye yerleşti. Müge Anlı kadar istikrarlı bir televizyoncu zor görülür. Anlı listemizde 2. sırada.

3-    ZEHRA

Zehra bir “Cenetten Çiçek” dedi o kadar tecrübeli ve ünlü isim arasından sıyrılmayı başararak yılın şarkısının sahibi oldu. Doğal olarak da çıkanlar listemize girdi.

4-    MASLAK 1453

Türkiye’de yeni bir yaşam tarzının öncüsü olan Maslak 1453 son günlerin en çok konuşulan yeri oldu. İçindeki restaurantlar ve kafelerle bir anda İstanbul’un merkezi gibi olan Maslak 1453 çıkanlara listemizde 4. sırada.

5-    SOSYAL MEDYA YASASI

Herkes çok müzdaripti… Ancak sonunda sosyal medya yasası çıktı. 1 Ekim’den itibaren uygulamaya konuyor. Artık küfür-iftira-merdiven altı haber yerleri ortadan kalkacak.

Son Güncelleme: 1.09.2020 10:08:36