UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

VİRÜSÜ ÖLDÜREN MADDE BULUNDU

İngiliz Sky News, İngiliz ordusunun Coronavirüs’ünü öldüren bir madde keşfettiğini duyurdu. Böcek öldürücü ve kovucu ilaçlarda bulunan Citriodiol maddesinin Covid-19'a sebep olan Coronavirüs’ünü öldürdüğü tespit edildi.

VİRÜSÜ ÖLDÜREN  MADDE BULUNDU

Dünya çapında 24 milyondan fazla insana bulaşan ve 824 binden fazla insanın ölümüne sebep olan Coronavirüs’üyle ilgili umut verici bir gelişme yaşandı…

İngiliz Sky News, İngiltere Savunma Bakanlığı bünyesinde çalışmalarını sürdüren Savunma Bilimi ve Teknoloji Laboratuvarı’nda (DSTL) yapılan araştırmalar sonucunda Covid-19’a sebep olan Coronavirüs’ünü öldüren bir madde keşfedildiğini duyurdu. Bilim insanları sinek kovucu spreylerde bulunan Citriodiol isimli materyalin corona virüsünü öldürdüğünü tespit etti.

OKALİPTÜSTEN ELDE EDİLİYOR

Araştırmalarla ilgili ilk sonuçları kamuoyu ile paylaşan DSTL, Citriodiol’ün Coronavirüs’ünün diğer türlerini öldürdüğünü duyurdu. Konuyla ilgili incelemelerin devam ettiği belirtilirken sadece sinek ilacının sıkılmasının Coronavirüs’üne karşı tek başına bir çözüm olmayacağı kaydedildi.

Ü

Son Güncelleme: 26.08.2020 15:29:20
ETİKETLERcorona  coronavirüs