UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

NİHAT HATİPOĞLU'NUN OĞLU İDDİALARA YANIT VERDİ!

Coronavirüs’e yakalandığı öne sürülen ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu'nun oğlu, babasının durumuyla ilgili yaptığı açıklamada "Hocamızın rahatsızlığı Covid-19 olup olmadığı belli olmadığı için kesin bir şey söylemiyoruz. Yayılan şeylere itibar etmeyiniz" dedi.

NİHAT HATİPOĞLU'NUN OĞLU İDDİALARA YANIT VERDİ!

Sosyal medyada Coronavirüs’e yakalandığı öne sürülen Nihat Hatipoğlu'nun oğlu Osman Hatipoğlu babasının durumuyla ilgili açıklama yaptı. Babasının Corona’ya yakalandığı iddiasını yalanlayan oğul Hatipoğlu, "Sadece sizlerden daha iyi olması için dua bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

İşte Osman Hatipoğlu'nun yaptığı açıklama:

"Dostlar çok soran oldu. Hocamızın rahatsızlığı Covid-19 olup olmadığı belli olmadığı için kesin bir şey söylemiyoruz. Yayılan şeylere itibar etmeyiniz. Hocamız Allah'a binlerce kez hamd olsun ki iyiler. Sadece sizlerden daha iyi olması için dua bekliyoruz. Selam ve dua ile.."

İLK KORONA TESTİ NEGATİF ÇIKTI

Hatipoğlu'nun asistanı ise dün konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Nihat Hoca'nın ciğerlerinde bir sorun vardı. Korona şüphesiyle test yapıldı. Yapılan testte Nihat Hoca'nın testi negatif çıktı. Kendisi şu anda evinde. Önümüzdeki günlerde bir test daha yapılacak. Kendisi sevenlerinin duasını bekliyor." ifadelerini kullanmıştı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Nihat Hatipoğlu'nun Coronavirüs’e yakalandığı söylentilerinin ardından sosyal medyada birçok paylaşım yapıldı. Twitter'da gündem olan Hatipoğlu'nun son sağlık durumu ile ilgili on binden fazla tweet paylaşıldı.

Son Güncelleme: 25.08.2020 14:48:37
ETİKETLERuçankuştv  corona