UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GELİN EVİNE BAKIN NE İLE GİTTİ!

Eskişehir'de Tır şoförlüğü yapan Ozan Turan (27), dünya evine girdiği Gamze Tekin'i (25) baba evinden sıra dışı bir gelin arabasıyla aldı.

GELİN EVİNE BAKIN NE İLE GİTTİ!

Tır şoförlüğü yapan Ozan Turan (27), evlenme kararı aldığı kız arkadaşı Gamze Tekin'i (25) baba evinden gelin arabası yaptığı aracının çekicisiyle aldı. Turan, "Tek hayalim buydu. Gelin hanıma söyledim, sağ olsun kırmadı. Hayalimi gerçekleştirdi" dedi. Düğün için kullandığı Tır’ın dorsesini gelin arabasına çeviren Turan, aracını da klasik bir gelin arabasına uygun olarak süsledi. Gamze Tekin'i baba evinden almaya süslediği aracıyla giden damat, Tekin'i alıp, iş arkadaşlarının da yer aldığı konvoyla birlikte Eskişehir'in yolunu tuttu.

"TEK HAYALİM BUYDU"

Tanışmalarına şoför arkadaşlarının vesile olduğundan bahseden ve en büyük hayalinin kullandığı aracı gelin arabası yapmak olduğunu belirten Turan, "Ben yıllardır Tır şoförlüğü yapıyorum. Tek hayalim buydu. Gelin hanıma söyledim, sağ olsun kırmadı. Hayalimi gerçekleştirdi. Bizi, Tır şoförü arkadaşlarım tanıştırdı. Çok mutluyuz" dedi

"TIR YOKSA DAMAT YOK DEDİLER"

Gamze Tekin’de "'Tır yoksa, damat yok' dediler. Ben de kabul ettim. Artık o nereye, ben oraya gideceğim" diye konuştu. Konvoyla bir süre şehir turu atan çift, daha sonra evlerine gitti.

Son Güncelleme: 22.08.2020 18:22:27
ETİKETLERgelin  damat  konvoy  eskişehir  uçankuştv