UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HARRY VE MEGHAN'A YİNE ELEŞTİRİ GELDİ

İngiliz kraliyet ailesinden ayrılıkları ile gündemi değiştiren Prens Harry ve Meghan Markle, gözlerden uzak yaşam amacına bir türlü ulaşamayacak gibi görünüyor.

HARRY VE MEGHAN'A  YİNE ELEŞTİRİ GELDİ

Prens Harry ve Meghan Markle, geçen hafta Los Angeles'ta kar amacı gütmeyen bir yardım kuruluşu adına ihtiyacı olan ailelere yiyecek ve giyecek dağıtırken görüntülendi.

MASKESİZ ÇIKMADILAR

Coronavirüs’ten korunmak için maskelerini de eksik etmeyen çift, yardım faaliyetinde bulunurken de yanlarında götürdükleri bir fotoğrafçı onları dakika dakika görüntüledi. İşte bu durum da çiftin 'gösteriş yaptığı' iddialarına yol açtı.



YANLARINDA FOTOĞRAFÇI GÖTÜRDÜLER

Kar amacı gütmeyen bir yardım kuruluşu adına katıldıkları bu gönüllü etkinliğe, yanlarında bir fotoğrafçıyla gittikleri için Harry ile Meghan'a yoğun eleştiri geldi.

SOSYAL MEDYADAN ELEŞTİRİLER GELDİ

Bir Amerikalı kraliyet takipçisi sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, Harry ile Meghan'ın gönüllü olarak çalıştığı kurumun birçok ünlü üyesi olduğunu belirterek "Yaptıkları iş muhteşem. Ama Hollywood'daki anneler için, bu yılın en önemli olayı" diye yazdı.

BU DURUM ELEŞTİRİLDİ

Kullanıcı, Harry ile Meghan'ın gönüllü olarak katıldıkları bu etkinliğe giderken yanlarında bir fotografçı götürmesini ise "yakışıksız" olarak değerlendirdi.

Son Güncelleme: 22.08.2020 14:36:49
ETİKETLERmeghan markle  prens harry