UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ADALET BAKANI GÜL'DEN DUYGU DELEN’İN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ!

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Gaziantep'te bir apartmanın 4'üncü katından şüpheli bir şekilde düşerek hayatını kaybeden Duygu Delen'in ailesini ziyaret etti. Baba Bülent Delen ve dede Mehmet Yüceler ile görüşen Gül, taziyelerini iletti. Gül, ziyaretin ardından kısa bir açıklama da yaptı.

ADALET BAKANI GÜL'DEN DUYGU DELEN’İN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gaziantep'te bir apartmanın 4'üncü katından düşerek hayatını kaybeden 17 yaşındaki Duygu Delen'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Gül, beraberindeki AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer, Mehmet Sait Kirazoğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci ve diğer partililerle Delen ailesinin merkez Şehitkamil ilçesindeki evlerini ziyaret etti.

Baba Bülent Delen ve dede Mehmet Yüceler ile görüşen Gül, taziyelerini iletti.

BAKAN GÜL'DEN DUYGU DELEN AÇIKLAMASI

Ziyaretin ardından kısa bir açıklama yapan Bakan Gül, "En ufak şiddet titizlikle takip edilmesi gereken bir süreçtir. İşin başında küçük diye hasır altına atılan bazı olayların büyüye büyüye cinayetle sonuçlandığını görüyoruz. Dolayısıyla bu konuda hem kolluk hem yargı makamları ve toplumun her kesiminin, şiddeti önleme merkezleri dahil duyarlılığın en üst düzey olması millet olarak beklentimizdir. Yargı mensuplarının hassasiyetle bu konuların üstüne giderek çözeceklerine inanıyoruz. Elbette giden can geri gelmiyor, ama bu dünyada ve ahirette yanlarına kar kalmayacağını biliyoruz. Duygu Delen kardeşimizin acısını paylaşıyoruz." dedi.

OLAY

Kentte 13 Ağustos'ta Şehitkamil ilçesi Batıkent Mahallesi'nde 5 katlı apartmanın 4'üncü katından bir kişinin düştüğü ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilmiş, yapılan incelemede, hayatını kaybeden kişinin 17 yaşındaki Duygu Delen olduğu belirlenmişti.

Evde bulunan Mehmet K. (20) gözaltına alınmıştı. Adliyeye sevk edilen zanlı "kasten öldürme" ve "çocuğun cinsel istismarı" suçlamasıyla tutuklanmıştı.

Son Güncelleme: 22.08.2020 14:08:13
ETİKETLERuçankuştv  corona