UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İZMİR BORNOVA’DA KORKUNÇ KAZA!

İzmir'in Bornova ilçesinde bir kamyon nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı emniyet şeridine geçerek durakladı. Bu sırada Burak İşbilen idaresideki motosiklet kamyona arkadan hızla çarptı. Meydana gelen kazada motosiklette bulunan Burak İşbilen ve Özgür Pasenli hayatını kaybetti.

İZMİR BORNOVA’DA KORKUNÇ KAZA!

İzmir’in Bornova ilçesinde öğle saatlerinde 35 ZF 545 plakalı kamyon İzmir Çevreyolu Aydın istikametine doğru seyir halindeyken emniyet şeridine geçerek durakladı.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Bu sırada Burak İşbilen (27) idaresindeki 35 AOS 30 plakalı motosiklet, kamyona arkadan hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklette bulunan Burak İşbilen ve arkasındaki yolcu Özgür Pasenli (35), metrelerce sürüklendi. Kazayı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Ekipler tarafından yapılan incelemede Burak İşbilen ve Özgür Pasenli’nin kaza yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Korkunç kazada hayatını kaybeden Burak İşbilen ve Özgür Pasenli’nin cansız bedenleri, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 21.08.2020 09:13:43
ETİKETLERuçankuştv  corona