UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ŞARKICI İKİ KİŞİNİN YARDIMIYLA ZOR YÜRÜDÜ!

Müzik dünyasında "kadife sesli şarkıcı" olarak anılan Julio Iglesias'ın son görüntüsü hem şaşkınlık yarattı hem de hayranlarını endişelendirdi.

ÜNLÜ ŞARKICI İKİ KİŞİNİN YARDIMIYLA ZOR YÜRÜDÜ!

Iglesias, önceki gün Dominik Cumhuriyeti'ndeki yazlığının yakınlarında kendisine ait olan plajda çıktığı yürüyüşte görüntülendi.

76 yaşındaki Iglesias'ın güçlükle ayakta durduğu ve yanındaki iki genç kadının yardımıyla yürüyebildiği görüldü.

İspanyol basınına yansıyan iddialara göre Iglesias, son zamanlarda sağlık sorunları yaşıyor. Ayaklarındaki ve sırtındaki şiddetli ağrılar yüzünden hayat kalitesi de giderek düştü ünlü şarkıcının.

Fotoğaflarda Julio Iglesias'ın bacaklarının çok inceldiği ve sol ayak bileğinin de bir bandajla sarılı olduğu dikkat çekti.

Gençlik yıllarında Real Madrid'in genç takımında kaleci olarak görev yapan Iglesias, geçirdiği bir trafik kazası sonrası futbol hayatına veda etmek zorunda kaldı. Doktorları bir daha yürüyemeyeceğini düşünse de sağlığına kavuştu. Sonra da müzik dünyasına adım attı.

1970 yılında Eurovision şarkı yarışmasında "Gwendolyne" adlı şarkıyla İspanya'yı temsil eden Iglesias, kısa bir süre sonra "Un Canto A Galicia" şarkısı Almanya'da 1 milyon sattı ve birçok Avrupa ülkesinde hit oldu. Iglesias, 2000'lerin ilk yarısına kadar aktif müzik kariyerini sürdürdü. Uzun süredir de sağlık sorunları nedeniyle daha sakin bir hayat sürdürüyor.

1943 Madrid doğumlu Iglesias, bir zamanlar dünyanın en yakışıklı şarkıcılarından biri olarak biliniyordu.

Son Güncelleme: 18.08.2020 11:04:22
ETİKETLERJulio Iglesias