UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TUVANA TÜRKAY KARIN KASLARINI SERGİLEDİ

Karantina günlerinde spor yapmayı ihmal etmeyen Tuvana Türkay, sosyal medya hesabından paylaştığı ayna pozuyla karın kaslarını takipçilerine gösterdi.

TUVANA TÜRKAY KARIN KASLARINI SERGİLEDİ

Geçtiğimiz aylarda Selçuk Yöntem ile paylaştığı pozla çok konuşulan Tuvana Türkay, bu kez karın kaslarını takipçileriyle paylaştı.

Marmaris'te tatil yapan oyuncu, plajın yolunu tutmadan önce karın kaslarını sergiledi.

Selçuk Yöntem'in yeni yaşını yaptığı paylaşımla kutlayıp ardından gönderisini kaldırarak sosyal medyada gündem olan Tuvana Türkay, uzun süre konuşulmuştu.

Türkay çıkan haberler sonrasında, "Selçuk ağabey çok güzel açıkladı onu çünkü çok rahatsız oldum. Her yazılana cevap mı vereceğiz? İnsanların binbir türlü derdi var. İki gündür böbrek kumu döküyorum. Bir derdim bu mu? Bunlarla mı uğraşacağım? Fotoğraflar çok da samimi değil hatta şu an sizinle samimi olduğum kadar değil." şeklinde konuşmuştu.

Oyuncu, "İnsanların hastalıklı düşüncelerine bırakıyorum onu. Herkesi kendi haline bırakıyorum çünkü ben hayatımda hiçbir şeyi kimse için düzenlemem. Herkes aklını değiştirsin, herkes kendi namus kavramını değiştirsin bu hayatta" da demişti.

Son Güncelleme: 16.08.2020 22:27:13
ETİKETLERuçankuştv  tuvana türkay  karantina