UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCU KIZINI ‘ANNESİNDEN AYIRACAK’

Dünyaca ünlü oyuncu Tom Cruise ve eski eşi Katie Holmes'tan dünyaya gelen kızı Suri ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Cruise'un eski eşi Katie Holmes'tan dünyaya gelen kızı Suri'yi annesinden ayırmayı planladığı öne sürüldü.

ÜNLÜ OYUNCU KIZINI ‘ANNESİNDEN AYIRACAK’

Birçok ünlünün üyesi olduğu 'Scientology' tarikatının ileri gelenlerinden olan 58 yaşındaki Tom Cruise'un 14 yaşındaki kızı Suri'yi annesinden koparmayı planladığı ileri sürüldü.

Bu iddiayı ortaya atan kişi ise kendisi de bir zamanlar Scientologist olan oyuncu Leah Remini.

Geçmişte de Cruise'un tarikat ile olan bağlantıları hakkında iddialar ortaya atan Remini, aktörün kızı Suri büyüdükten sonra onu annesinden tamamen ayırıp Scientology tarikatına göre yaşaması için zorlayacağını ileri sürdü.

Remini'nin iddiasına göre, Cruise'un ileri gelenlerinden biri olduğu Scientology tarikatı, üyelerinin tarikat dışı kişilerle bağlantıda olmasını istemiyor. Bu yüzden de Suri büyüyüp tarikata katıldıktan sonra annesi Katie Holmes'la bağlantısını kesmesi sağlanacak.

Cruise'un Katie Holmes'tan ayrıldıktan sonra, annesiyle birlikte yaşayan kızı Suri ile hiç ilgilenmediği söyleniyordu. Bunun nedeni olarak da Scientology'nin tarikat dışı kişilerle görüşme yasağı gösteriliyordu.

Son Güncelleme: 15.08.2020 12:39:35
ETİKETLERuçankuştv  corona