UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÇİNLİ KADIN CİNAYETİNİN SIRRI ÇÖZÜLDÜ

İstanbul’da bir süre takip edilen Lisha Yu’nun, zorla bir valize sokulup aracın bagajına kilitlendiği belirlendi. Yolda ölen talihsiz kadının Bilecik’te gömüldüğü ortaya çıktı.

ÇİNLİ KADIN CİNAYETİNİN SIRRI ÇÖZÜLDÜ

İstanbul'da kaybolduktan sonra öldürüldüğü ortaya çıkan Çin Halk Cumhuriyeti vatandaşı 31 yaşındaki Lisha Yu'nun ölümü ile ilgili başlatılan soruşturma sonucunda cinayetin sırları çözüldü

İddianameye göre olay şöyle gelişti: Yunuscan Türkistanlı'nın idaresinde olan ve içinde Hüseyin Ahmed ve Abduvahap Abdurrahman'ın da bulunduğu aracın, Çinli kadının aracına Küçükçekmece'de arkadan çarptığı, böylelikle Lisha Yu'nun aracının durmasının sağlandığı, ardından Yu'yu zorla kendi araçlarına soktuğu belirlendi.

Bu arada Abdurrahman'ın Yu'nun ağzını kapattığı, Ahmed'in de Çinli kadının aracını ortadan kaldırmak için olay yerinde kaldığı anlaşıldı. Bağıran kadının ellerini arkadan bağlayan, sonra da valize koyarak bagaja sokan şüphelilerin, Doğu Türkistanlı doktor Abdulgaffar Tamuygur'un Bilecik Söğüt'teki çiftliğine gitmeye karar verdikleri belirlendi.

Sabaha doğru Abdurrahman'ın Lisha Yu'yu kontrol ettiğinde nefes almadığını ve ölmüş olduğunu gördüğü tespit edildi. Cesedi, çiftlikte 1.5 metrelik çukur kazıp gömdüğü belirlenen şüpheliler, ilerleyen günlerde Ağır Ceza'da yargılanacak.

Son Güncelleme: 15.08.2020 08:38:43
ETİKETLERuçankuştv  corona