UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ESKİ EŞİ TARAFINDAN BOĞULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

İzmir'in Konak ilçesinde, 2 çocuk annesi Gizem Filiz (26), kendisine şiddet uygulayarak, tehdit ettiği gerekçesiyle uzaklaştırma kararı aldırdığı eski eşi Aykut H., tarafından boğularak, öldürüldü. Cinayetin ardından polisi arayan Aykut H., gözaltına alındı.

ESKİ EŞİ TARAFINDAN  BOĞULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

2 çocuğu olan Gizem Filiz ve Aykut H., bir süre önce boşandı. Çocuklarının velayetini alan genç kadın, kendisine şiddet uygulayıp, tehditler de bulunan eski eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı. Ancak eski koca, bugün saat 14.30 sıralarında, uzaklaştırma kararına rağmen Gizem Filiz'in Cengiz Topel Mahallesi 1185/17 Sokak'taki evine geldi.

Aykut H., Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencisi olan ve bir mağazada yarı zamanlı tezgahtar olarak çalışan Gizem Filiz'i, boğarak öldürdü. Ardından da polisi arayıp, cinayeti ihbar etti.

Kısa sürede adrese gelen polis ekipleri, Aykut H.'yi gözaltına aldı. Gizem Filiz'in cansız bedeni ise yapılan incelemelerin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Velayeti annelerinde olan çocukların ise Manisa'da yaşayan anneannelerinin yanında oldukları öğrenildi.

BALKONA TIRMANARAK EVE GİRMİŞ

İzmir'in Konak ilçesinde, 2 çocuk annesi Gizem Filiz'in (26), eski eşi Aykut H. tarafından boğularak öldürülmesine ilişkin detaylar ortaya çıktı. Aykut H.'nin, Gizem Filiz'i öldürmek için evin ikinci katına tırmandığı belirlendi.

'BAŞKA ERKEKLERLE GÖRÜŞTÜ DİYE ÖLDÜRDÜM'

Öte yandan, gözaltına alınan Aykut H.'nin ifadesinde, iddiaya göre Gizem Filiz'in çocukları kendisine göstermediği ve Filiz'in başka erkeklerle görüştüğünü ileri sürerek öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

 

Son Güncelleme: 13.08.2020 23:19:11
ETİKETLERizmir  cinayet