UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

5 KİŞİ FECİ ŞEKİLDE CAN VERMİŞTİ... NEDENİ BELLİ OLDU

Çorum’un Bayat ilçesinde, 4'ü çocuk 5 kişinin yaşamını yitirdiği ve 3 evin küle döndüğü yangının, evin bahçe kısmındaki tavuk kümesinde yakılan pürmüzden kaynaklandığı ortaya çıktı.

5 KİŞİ FECİ ŞEKİLDE CAN VERMİŞTİ... NEDENİ BELLİ OLDU

İlçeye bağlı Yatukcu Mahallesi'ndeki Ömer Çetin'e (66) ait tek katlı ahşap evin kümesinde, önceki gün saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Alevler, bitişikteki 2 eve sıçradı. Alevler ve dumanı  görenler, durumu itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine bölgeye, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kümeste başlayan ve 3 eve sıçrayan yangın, 7 itfaiye aracıyla yapılan müdahale sonucu güçlükle söndürüldü. Ekiplerin yaptığı incelemede, Ömer Çetin ve torunları Elif Naz ile Ela Çetin, kentte sağlık görevlisi bir ailenin çocukları Yusuf ve Elif İçuz'un cansız bedenine ulaşıldı. Soğutma çalışmalarının ardından Bayat Belediyesi’ne ait iş makineleri ile yangındaki enkaz kaldırıldı.

Yangında hayatını kaybeden Ömer Çetin ile torunları Elif Naz (11) ve Ela Çetin'in (6) cenazeleri, Çorum'da, Yusuf ve Elif İçuz kardeşler ise Balıkesir'de toprağa verildi.

Son Güncelleme: 13.08.2020 23:00:15
ETİKETLERuçankuştv  corona  ÇORUM  bayat