UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KADIN KILIĞINDA KUYUMCU SOYGUNU!

Adana'da kadın müşteri kılığında bir kuyumcuya giren 2 erkek şüpheli, iş yeri sahibi Osman B.'yi yaralayıp, altınları alıp kaçtığı anlar güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

KADIN KILIĞINDA KUYUMCU SOYGUNU!

Olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Ulubatlı Hasan Mahallesi Kozan Yolu üzerindeki bir kuyumcuda meydana geldi. İddiaya göre, kadın kılığına girmiş 2 erkek, müşteri gibi kuyumcuya girdi. Ardından şüphelilerden biri yanında getirdiği tabancayı çıkararak, kuyumcu Osman B.'yi etkisiz hale getirmek istedi. Osman B., direnince çıkan arbedede vurarak yaralayan şüpheliler, etkisiz hale getirdikten sonra aldıkları altınlarla kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil ekibi sevk edildi. Yaralı Osman B., sağlık ekibinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI
Olay yerine gelen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin kimliklerinin belirlenmesi için güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, kadın kılığındaki şüphelilerin, içeri girdiği anda Osman B.'ye ateş açtığı görülüyor. Hırsızların, Osman B.'nin yere düşmesinin ardından yanlarında getirdikleri kadın çantasına altınları doldurup, dışarı çıkmak istediğinde kapıyı açamadıkları görüldü. Bunun üzerine 2 hırsız, kapıyı tekmeleyerek camı kırıp, dışarı çıktıktan sonra uzaklaşıyor. Ayağından ve göğsünden yaralanan Osman B.'nin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, şüphelilerin yakalanması için çalışma da sürüyor.

Son Güncelleme: 12.08.2020 10:37:43
ETİKETLERucankus  adana  hırsızlık  kadın