UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CORONAVİRÜSE YAKALANAN ÜNLÜ OYUNCUNUN SAÇLARI DÖKÜLDÜ

Saçlarını yeni yıkadığı anlaşılan oyuncu, mavi fırçayla ıslak saçlarını taramaya başladı ardından da "Bir fırçalamayla kaybettiğim saçlarım" diyerek fırçanın tellerine dolanan saçlarını gösterdi. Saçlarının koronavirüsten dolayı döküldüğünü iddia eden ünlü oyuncu takipçilerini maske takmaları konusunda uyardı.

 CORONAVİRÜSE YAKALANAN  ÜNLÜ OYUNCUNUN SAÇLARI DÖKÜLDÜ

İlk olarak nisan ayında koronavirüse yakalandığını belirten Alyssa Milano, daha sonra yaptırdığı antikor testinin sonucu da pozitif çıkmış. Üç kez üst üste koronavirüs testi yaptıran Milano'nun üç testi de negatif çıkmış fakat antikor testi koronavirüsü doğrulamış. Milano saçlarının dökülmesinin üçüncü test sonrasında ortaya çıktığını belirtti

Milano, doktorların bu durumu "uzun erimli" diye tanımladığını anlattı. Koronavirüs saçlara etki eder mi sorusunun cevabı olarak ilk kez bir kişinin böyle bir açıklama yapması, koronavirüsün yan etkileri olabileceği ve saçlara da etki edebileceği iddialarını da gündeme getirdi.

Alyssa Milano, koronavirüsün saçlarını dökmesinin yanı sıra göğüs ağrılarından da şikayetçi oldu. Milano, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında "Dün gece göğsümde bir ağırlık hissettim. Buna bir kan pıhtısından kaynaklanmadığından emin olmak istedim. Çok şükür ki değildi. Ama bu berbat bir virüs. Lütfen ciddiye alın" diye yazdı.

Son Güncelleme: 11.08.2020 18:52:45
ETİKETLERAlyssa Milano  coronavirüs