UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde TÜBİTAK Mükemmeliyet Merkezleri Açılış Töreni düzenleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan törende açıklamalarda bulunuyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları şu şekilde;

Dünyada yatırımların yavaşladığı bir dönemde ardı ardına açılışlar gerçekleştirdik. Birileri fil dişi küllerde ahkam keserken milletimize karamsarlık yayarken hedefimize doğru kararlılıkla yürüyoruz. Gebze ve Ankara’da 7 farklı alt yapıyı teknoloji eko sistemine kazandıracağız.
Ekonomide açıkladığımız destek paketleri ile işçisinden sanayicisine esnafından çiftçisine her kesimden insanımızın yanında olduğumuzu gösterdik. Salgın zamanında pek çok ülkede üretim durmuşken bizler hiçbir konuda arz sıkıntısı yaşamadık.
Tüm dünyanın ihtiyacı olan yoğun bakım solunum cihazını ürettik. Bizden yardım talep eden dost ve kardeş ülkelerin de imdadına koştuk. Bu süreçte yenilikçi projelere imza atan özel sektörümüz ve kuruluşlarımız gerçekten kritik roller üstleniyor.
Türkiye’nin adını Bilim Olimpiyatları’ndan daha yükseğe taşıyacak TÜBİTAK Fen Lisemiz öğrenci almaya başlayacak, hayırlı olmasını diliyorum.

Son Güncelleme: 9.08.2020 17:50:28
ETİKETLERucankus  erdoğan  açılış  konuşma  kocaeli