UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BURSA'DA KAZA! BEBEĞİYLE İLGİLENMEYE ÇALIŞIRKEN YAYAYA ÇARPTI!

Bursa'da meydana gelen kazada, arka koltuktaki bebeğiyle ilgilendiği esnada B.K. isimli sürücünün kontrolünden çıkan araç, bir vatandaşa çarptı. Kazada sürücü ve bebeği yaralanmazken, E.G. isimli vatandaş araç ile çöp kovası arasında sıkışarak, yaralandı. Kaza, saat 03.30 sıralarında, İstanbul- Bursa- İzmir yolu Dereçavuş mevkisinde meydana geldi.

BURSA'DA KAZA! BEBEĞİYLE İLGİLENMEYE ÇALIŞIRKEN YAYAYA ÇARPTI!

İzmir'den İstanbul yönüne 34 CNS 318 plakalı otomobiliyle giden B.K., arka koltukta bulunan bebeğinin ağlaması nedeniyle dinlenme tesisine girmek istedi. Bu sırada bir yandan bebeğiyle ilgilenen B.K.'nin kontrolünden çıkan otomobil, savrularak, dinlenme tesisinde çöp atan E.G.'ye çarptı. Kazada E.G., otomobil ile çöp kovası arasında sıkıştı. B.K. ve bebeği ise kazayı yaralanmadan atlattı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık görevlilerince ilk müdahalesi kaza yerinde yapılan E.G., ambulansla Bursa Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan E.G.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı. 

Son Güncelleme: 9.08.2020 12:09:08
ETİKETLERuçankuştv  corona