UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ SPİKER DİLETTA LEOTTA'NIN AYRILIK NEDENİ ORTAYA ÇIKTI!

Televizyon dünyasının en ünlü spikerlerinden biri olarak görülen Diletta Leotta, bir süredir boksör Daniele Scardina ile aşk yaşıyordu.Diletta Leotta ve Daniele Scardina, İtalya'da karantina döneminde de birlikte paylaşımlar yapıyordu.

ÜNLÜ SPİKER DİLETTA LEOTTA'NIN AYRILIK NEDENİ ORTAYA ÇIKTI!

Karantinanın sona ermesi ve İtalya'da futbol maçlarının başlamasıyla birlikte Leotta da işine dönmüş oldu.

İŞİ DÜZELDİ, AŞK HAYATI BOZULDU

Futbolu çok özlediğini belirten ve maç öncesi, sonrası anlatımlarda bulunan Leotta'nın iş hayatı iyiye giderken aşk hayatı bozuldu.Popüler çiftin ilişkisi yakın bir zaman içinde sona erdi.

AYRILIĞIN NEDENLERİ

Leotta ve Scardina'nın aşkının bir anda bitmesinin nedenleri de ortaya çıktı.

KENDİSİNDEN ÇOK İŞİNE VAKİT AYIRMIŞ

İtalyan basınının haberlerine göre Leotta'nın ilişkisinden çok kendisine ve işine odaklandığı ve iş nedeniyle sık sık farklı şehirlere gidiyor oluşu Scardina'yı rahatsız etti. Scardina ise bir süre sonra bu duruma tahammül edemediği belirtilirken, bu gelişmelere karşın ilişkinin Leotta tarafından bitirildiği ifade edildi. Ancak son çıkan dedikodular, ikilinin yeniden barışacağı yönünde...

ŞİMDİ PİŞMAN MI OLDU?

Birkaç arkadaşıyla birlikte Sardunya Adası'nda tatil yapan Leotta'nın ardından Scardina'nın da aynı yere tatile gittiği ve Leotta'ya çok yakın bir yerde kaldığı belirtildi.

BARIŞMAK İÇİN...

Scardina'nın Leotta ile barışmak için Sardunya Adası'na gittiği iddia ediliyor.Bazı kaynaklar ikilinin aynı yerde bulunmasının tesadüfen gerçekleştiğini belirtti. Ayrılıkla alakalı geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan Diletta Leotta şöyle konuşmuştu; Daniele ile aramızdaki hikaye, sosyal medyada olduğu gibi önemsizleştirilecek bir hikaye değil. Aksine çok önemli ve hassas bir konu. Bu nedenle yaşadıklarımıza dair anlatacağım şeyler 3-5 sayfaya sığacak şeyler değil.

 

 

Son Güncelleme: 8.08.2020 23:31:19