UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ İSMİN EVİNE FBI BASKINI!

Dünyaca ünlü YouTuber Jake Paul’un lüks villasına FBI, aksiyon filmlerini aratmayan bir operasyon düzenledi. Yıldızın 7 milyon dolarlık villasına zırhlı araçla gelen FBI Swat ekipleri mülkten silah topladı

ÜNLÜ İSMİN EVİNE FBI  BASKINI!

Sosyal medya platformu YouTube’da 20 milyondan fazla takipçisi bulunan ünlü fenomen Jake Paul’un ABD’nin Los Angeles kentindeki lüks evine istihbarat teşkilatı FBI operasyon düzenledi. 23 yaşındaki Paul’ün eyalet dışında olduğu sırada yıldızın 7 milyon dolarlık villasına zırhlı araçla gelen FBI Swat ekipleri mülkten silah topladı. Sosyal medya yıldızının evinin bir soruşturma kapmasında arandığını belirten yetkililer, Paul için şu anda bir tutuklama emrinin bulunmadığını söyledi. Yetkililer, soruşturmanın içeriğini saklı tutarken, Paul’ün geçen yıl Temmuz ayından bu yana 2 milyon dolarlık federal vergi borcunun olduğu iddia edildi.

Tutuklanmıştı

Öte yandan, YouTuber daha önce birkaç olaya daha karışmıştı. Paul, ABD’de siyahi George Floyd’un polis tarafından öldürülmesinin ardından geçen Haziran’da düzenlenen “Black Lives Matter” protestoları sırasında Arizona’nın Scottsdale şehrinde bir alışveriş merkezinde tutuklanmıştı. Polis, Paul’un bulunduğu alışveriş merkezinde yağmanın başlamasının ardından gösteriyi ayaklanma olarak ilan etmişti. Ünlü fenomen geçen ay ise Calabasas’daki evinde, yüz maskesi ve sosyal mesafe önlemlerine dikkat etmeden bir parti düzenlediği için gündeme gelmişti.

Son Güncelleme: 7.08.2020 09:25:36
ETİKETLERJAKE paul