UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ YOUTUBER JAKE PAUL’UN EVİNİ FBI BASTI!

20 milyondan fazla takipçiye sahip olan 23 yaşındaki Jake Paul’un kolluk kuvvetleriyle başı dertte. Biliyorsunuz, George Floyd cinayetinin ardından düzenlenen “Black Lives Matter” protestolarında yer aldığı gerekçesiyle tutuklanmıştı. Arizona’da bir alışveriş merkezinde tutuklanan Jake Paul, bulunduğu alışveriş merkezinde yağmayı başlatan kişi olarak ilân edilmişti. Şimdi ise evine arama izni ile giren FBI, Paul’un evinde bulunan silahları topladı.

ÜNLÜ YOUTUBER JAKE PAUL’UN EVİNİ FBI BASTI!

FBI İLE SORUN YAŞIYOR

YouTube’un tanınan isimleri arasında yer alan Jake Paul’un evine FBI ekibi tarafından operasyon düzenlendi. Evde bulunan silahları toplayan ekibe aynı zamanda silahlı SWAT ekibi de eşlik etti. Hangi gerekçe ile Paul’a bu operasyonun düzenlendiği bilinmiyor olsa da yine de sosyal medya alemini karıştırdı.

Şu anda süren bir soruşturma kapsamında bu operasyonun düzenlendiğini söyleyen FBI sözcüsü, yargıcın soruşturmayı mühürlemesi sebebiyle detay veremeyeceğini söyledi. Ünlü fenomenin bahçedeki jakuzisinden uzun namlulu silahın da çıktığı söyleniyor.

Jake Paul, Arizona’da yağma suçlamasıyla karşı karşıya kalmıştı. Yakın zaman önce de halk sağlığı kararlarına uymayan bir parti düzenledi. Üst üste gelen bu hamlelerden sonra gözler Jake Paul’a döndü. Şu an için tutuklama kararı bulunmayan Paul için işler zorlaşıyor gibi görünüyor.

Son Güncelleme: 6.08.2020 20:14:26
ETİKETLERuçankuştv  JAKE PAUL  youtuber