UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CORONAVİRÜS’ÜNDE İKİNCİ DALGA BAŞLADI

Coronavirüs’ü salgınında vaka sayısı 19 milyona yaklaşırken Avrupa ikinci dalga paniği yaşıyor... Normalleşme sürecinin başlaması, işletmelerin açılması ve ekonominin canlandırılmasıyla birlikte Almanya, Fransa, İspanya, Finlandiya, Yunanistan, Birleşik Krallık ve İtalya'da vaka sayıları son günlerde artışa geçti.

CORONAVİRÜS’ÜNDE  İKİNCİ DALGA BAŞLADI

Dünyayı adeta evlere kapatan Coronavirüs’ü salgınında ikinci dalga başladı…

Coronavirüs’üyle mücadele kapsamında alınan önlemlerin yavaş yavaş gevşetildiği ve turizmin tekrar hız kazandığı Avrupa’da son günlerde vaka sayısındaki artış uluslararası kamuoyu arasında panik yarattı.

Özellikle Mart ile Haziran ayları arasında Coronavirüs’üne karşı çok sıkı önlemler alan ve bu sayede salgının yavaşlamasını sağlayan Almanya, Fransa, İspanya, Finlandiya, Yunanistan, Birleşik Krallık ve İtalya gibi ülkelerde son günlerde vaka sayısındaki artış yetkilileri harekete geçirdi. Birçok ülkede yetkililer konuyla ilgili açıklama yaptı.

İspanya’da bölgesel olarak sokağa çıkma yasağı getirilirken, Yunanistan’da vaka sayısındaki artış ile birlikte yasak ve önlemler sıkılaştırıldı. Almanya’da Coronavirüs’ünün “daha aktif” bir hale geldiği belirtilirken Fransa’nın da “kontrolü her an kaybedebileceği” açıklandı.

Son Güncelleme: 6.08.2020 12:25:31
ETİKETLERcorona  coronavirüs