UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÖKHAN ÇIRA’DAN ERTEM ŞENER’E SAMİMİ İTİRAFLAR

Selin Ciğerci ile evliliği çok konuşulan futbolcu Gökhan Çıra, Youtube'da yayınlanan Sorgu Odası isimli programda Ertem Şener'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 GÖKHAN ÇIRA’DAN ERTEM  ŞENER’E SAMİMİ İTİRAFLAR

Gökhan Çıra, Galatasaray altyapısında yaşadıklarından olaylı Tuzlaspor – Galatasaray maçına, Fenerbahçe ile ilişkisinden Emre Belözoğlu ve Ali Koç hayranlığına, Fatih Terim’den Selin Ciğerci ile ilişkisinin başlangıcına ve evliliklerine kadar birçok konuda sorulara yanıt verdi.

Çıra, “Hayatta pişman olduğum hiçbir şey yapmam. Çok mutluyum. Ben gamsız biriyim, kimse umurumda değil. Selin’le yıllar önce tanıştık. O zaman Galatasaray’da oynuyordum. Sahnesine gitmiştim orada tanıştık. Aylar sonra kendi yazdı ve o günden sonra bir daha ayrılmadık. Selin’in kalbi çok güzel. Beni çok sevdiğine inandığım için onunla oldum. Evlilik hayatımıza düzen getirdiği için evlendik. Çok mutluyuz Allah ayırmasın. Dünyaya bir daha gelsem yine onu seçerim. Selin’i tanıdıktan sonra ailem ondan vazgeçmedi. Bizi dışarıda çok kıskanıyorlar. Çünkü çok mutluyuz. Selin’e dedim ki bizi istemeyen varsa daha çok gözlerine sokalım. Kendimize yeni hayat yeni çevre kurduk. Futbolu işlerimden dolayı bırakıyorum. Yetişemiyorum çünkü. Sonrasında belki tekrar dönebilirim. İkiz çocuk istiyoruz. İsimleri de belli.”

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN



Son Güncelleme: 5.08.2020 16:17:22