UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİR ANDA GÖZDEN KAYBOLDU! ÇOK GEÇMEDEN KAHREDEN HABER GELDİ!

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Ahmetler Kanyonu'na giren genç bir anda gözden kayboldu. 22 yaşındaki Abdulmuttalip Şaşmaz'ı kurtarması için SAK ve 112 ekiplerine haber verildi. Ekipler süratle olay yerine gelerek aramalara başladı. Çok geçmeden kahreden haber geldi. Şaşmaz'ın cansız bedeni karaya çıkarıldı. 22 yaşındaki gencin bu yıl üniversiteden mezun olduğu öğrenildi.

BİR ANDA GÖZDEN KAYBOLDU! ÇOK GEÇMEDEN KAHREDEN HABER GELDİ!

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Ahmetler Kanyonu'na serinlemek için giren Abdulmuttalip Şaşmaz (22) boğularak, hayatını kaybetti.

Kurban Bayramı'nın 2'nci gününde, ailesi ve arkadaşlarıyla Ahmetler Kanyonu'na giden Abdulmuttalip Şaşmaz, serinlemek için girdiği suda gözden kayboldu. Ailesi ve arkadaşları yaptıkları aramalara rağmen Şaşmaz'ı bulamayınca 112 Acil'den yardım istedi.

Bölgeye, Antalya İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve Sualtı Arama Kurtarma (SAK) timleri ile Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri sevk edildi. SAK timi tarafından suda yapılan aramada Abdulmuttalip Şaşmaz'ın cansız bedeni bulundu.

Bu yıl üniversiteden mezun olduğu öğrenilen Şaşmaz'ın bugün Manavgat'ın Kızıldağ Mahallesi'nde toprağa verileceği öğrenildi.

Son Güncelleme: 2.08.2020 12:46:31
ETİKETLERuçankuştv  öldü  boğuldu