UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MURAT- HANDE AYRILIĞININ SEBEBİ BELLİ OLDU

Hande Erçel ile Murat Dalkılıç 3 yıllık ilişkilerini geçtiğimiz günlerde sonlandırdı. Çiftin neden ayrıldığı merak konusu olurken, sebebin 'bebek' olduğu iddiaları ortalığı karıştırdı!

MURAT- HANDE AYRILIĞININ  SEBEBİ BELLİ OLDU

Aşkları kısa bir ayrılık dönemine rağmen üç yıldır tam gaz süren Hande Erçel ile Murat Dalkılıç, Haziran sonunda ilişkilerini noktaladıklarını açıklayarak şaşırttı. Takvim’in  haberine göre: Yeni bir diziye başlayan 26 yaşındaki oyuncu, anne olmanın kariyerine olumsuz etki yapabileceğini düşünüyor.

Herkesin evleneceklerini düşündüğü 26 yaşındaki oyuncu ile 36 yaşındaki popçunun ayrılığının ardındaki sır perdesi de aralandı. Dedikodulara göre; her fırsatta baba olmak isteğini dile getiren Murat Dalkılıç, Erçel'den beklediği yanıtı alamadı.

MURAT HANDE'YE ÇOK KIRGIN

Kariyer basamaklarını hızla tırmanan güzel oyuncu, popçu sevgilisine, "Evlenelim ama birkaç yıl daha anne olmayı kesinlikle düşünmüyorum" dedi. Bu sözler üzerine hayal kırıklığı yaşayan Murat Dalkılıç ile Hande Erçel, tartıştı. Fikir ayrılığını aşamayan ünlü çift, beraberliklerine de nokta koydu.

Güzel oyuncu, her ne kadar "Dostluğumuz sürüyor" dese de ünlü popçunun Erçel'e çok kırgın olduğu söyleniyor.

Son Güncelleme: 31.07.2020 17:19:38
ETİKETLERMURAT DALKILIÇ  HANDE ERÇEL