UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KURBAN BAYRAMI'NDA HAVA NASIL OLACAK?

Bayramda hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji Kurban Bayramı boyunca yurt genelindeki hava tahminlerini açıkladı.

KURBAN BAYRAMI'NDA HAVA NASIL OLACAK?

Yapılan açıklamaya göre Kurban Bayramı tatili süresince hava sıcaklıklarının kıyı kesimlerde mevsim normallerinde, iç kesimlerde ise 1 ile 3 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle kuzeyli yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette esmesi bekleniyor. Doğu karadenizde yağış hakim olacak.

CUMA

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, bu akşamdan itibaren yarın akşam saatlerine kadar, ülkenin kuzeydoğu kesimlerinde hava parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak. Samsun, Trabzon, Rize ve Artvin çevreleri ile Giresun ve Ordu'nun iç kesimlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak öngörülüyor. Diğer yerlerde havanın az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

CUMARTESİ

Hava sıcaklığında, önemli bir değişiklik olmayacağı, güney ve batı kesimlerde mevsim normalleri üzerinde, diğer yerlerde ise mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.

PAZAR

Rüzgarın ise genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

PAZARTESİ

Pazartesi günü Doğu Karadeniz'de yine parçalı yer yer yağışlı bir hava hakim olacak. Yurt geneli ise güneşli ve mevsim normallerinde seyredecek.

SALI

Bayramın sona ermesi ile yurt geneli kendini güneşli bir havaya teslim edecek.

 

Son Güncelleme: 30.07.2020 20:37:07
ETİKETLERuçankuştv  meteoroloji  hava  tahmin  kurban bayramı