UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ YILDIZIN EN 'KİRLİ' SIRLARI ORTAYA ÇIKTI!

Ünlü yıldızın itirafları gündeme bomba gibi düştü: Telefon seksi yaptım, kadınlara da ilgi duyuyorum... Ve vahşi yatak odası itirafları... İşte Miley Cyrus'un birbirinden çarpıcı açıklamaları...

ÜNLÜ YILDIZIN EN 'KİRLİ' SIRLARI ORTAYA ÇIKTI!

Disney karakteri Hannah Montana ile ışıltılı dünyaya giriş yapan Miley Cyrus, erken yaşta 'farklı' tecrübeler yaşadığını itiraf etti.

Bir nesil, 11 yaşındayken onunla birlikte büyüdü ve şarkı söylemelerini dinledi. 2006 yılında çocuk oyuncuolarak kariyerinin zirvesine çıkan Miley Cyrus 2010 yılında tartışılmaya başlandı.

Miley, kendisine biçilen 'tatlı sevimli kız' profilinin dışında işler yapınca eleştiri oklarının da hedefi olmaktan kaçamadı.

Kadın ve erkek dansçıların seksi figürleri ile süslediği Can't Be Tamed video klibi fazla cüretkar bulunan Miley, cinselliği fazlaca ön plana çıkardığını için tepki aldı.

Ancak bu eleştirileri görmezden gelen Miley, daha sonraki işlerinde de aynı çizgide, hatta bir tık daha üst seviyede klipler, çekimler ve fotoğraflar paylaştı.

İlk itiraf 2015 yılında geldi

Miley, Paper'a verdiği röportajda, "İki tarafın da rızası olan ve insanları incitecek seviyede olmayan her şeye açığım" diyerek 18 yaşından büyük erkek kadın herkesle bir şeyler yaşayabileceğini ima etti.

Erkek ya da kadın olmak arasında bir fark görmediğini ve ilişkilerde bunun bir önemi olmadığını söyleyen Miley, erkeklerle olduğu kadar kadınlarla da romantik ilişki yaşayabileceğini ifade etti.

Miley 14 yaşındayken annesi Tish Cyrus da kadınlara da ilgi duyduğunu açıklamıştı. Bu açıklamaların ardından Miley'in de bu sözleri sarf etmesi, yeni tartışmaları da beraberinde getirmişti.

Miley, erkeklerin maço enerjisinden nefret ettiğini bir kaç kez dile getirdi. Hatta kendisini kadınlarla daha rahat hissettiğini söyledi.

"Kendim olarak anlaşabileceğim, konuşabileceğim birini arıyorum" diyen Miley, bu kişinin hem erkek hem de kadın olabileceğini söyledikten sonra 2009'da aktör Liam Hemsworth ile birlikte olmaya başladı.

Mayıs 2012'den Eylül 2013'e kadar nişanlı kalan çift, bir süre ayrı kalıp farklı insanlarla birlikte olduktan sonra 2016 yılında yeniden bir araya geldiler.

Aralık 2018'de evlendikten sonra Miley'in sürpriz açıklamaları da geldi. "Çok karmaşık ve modern bir ilişki" tarifi ile sinyalleri gönderen Miley, "Heteroseksüel bir ilişkinin içinde olsam da kadınlara hala ilgi duyuyorum" dedi.

"Telefon seksi..."

Miley Cyrus, bir röportajında "Evliliğinizi nasıl canlı tutuyorsunuz?” sorusuna, "Telefon seksi" yanıtını verdi. Eşiyle görüşemediği zamanlarda görüntülü arama ile 'kirli' şeyler yaptıklarını ifade eden yıldızın bu sözleri adeta olay yarattı. Miley, "Facetime bunun için var" diyerek konuyu kendi açısından kapattı. Bu yılın Ocak ayında ayrılan çiftin yatak sırlarının medyada yayınlanmasının ardından Miley bu kez Cody Simpson ile birlikte olmaya başladı.

"Ben biraz sert seviyorum..."

Çift bir Instagram canlı yayınında söyledikleri ile çok konuşuldu. Miley Cyrus, "Biraz sert oluyorum. Bir süre kimseye izin vermedim. Ancak eşcinsel olmak zorunda değilsiniz. Dışarıda iyi adamlar da var. Onlardan birini bulabilir ve yaşayabilirsiniz istediklerinizi" diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Cyrus'un bu tavsiyelerinin gençlere kötü örnek olduğunu ifade eden çok sayıda ebeveyn, yıldız ismi daha dikkatli konuşması gerektiği konusunda uyardı.

Son Güncelleme: 30.07.2020 16:14:01
ETİKETLERMiley Cyrus  şarkıcı  ünlü  karantina