UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GUPSE ÖZAY İLE BARIŞ ARDUÇ EVLENDİ!

Oyuncu çift Barış Arduç ve Gupse Özay, 6 yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı. Çift, Çeşme’de nikâh masasına oturdu.

GUPSE ÖZAY İLE BARIŞ ARDUÇ EVLENDİ!

6 yıldır birlikte olan Barış Arduç ve Gupse Özay, çifti evlenme kararı aldılar. Çeşme Belediye Başkanı Muammer Ekrem Oran tarafından kıyılan nikahta Arduç ile Özay'ın nikah şahitliğini çok yakın arkadaşları yaptı. Nikah sonrası gazetecilere poz veren ünlü çift soruları cevapladılar.

3 YIL ÖNCE EVLENME TEKLİFİ ETMİŞ

Barış Arduç, yaptığı açıklamada "Ben evlenme teklifi edeli üç sene oldu. Eylül, ekim gibi dostlarla beraber bir planımız vardı ama malum, pandemi var. Aile büyüklerimiz olmadan düğün de olmaz. Ama şu şartlarda onları kalabalık içine sokmak istemedik. O yüzden nikahı halledelim. Önümüzdeki yaza kısmetse düğünde yaparız. Hep beraber oluruz." açıklamasında bulundu.

Gupse Özay ise, "Onun dizisi varken benim filmim vardı. Benim filmim bitiyordu onun başlıyordu. Hiç olmadı gerçekten. Aslında öyle çok da düğün seven insanlar değiliz. Bayram sonrası çekimler başlıyor, hadi bir deneyelim olur mu dedik. Bir anda öyle 2-3 günde yaptık" dedi. (Milliyet)


VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme: 29.07.2020 20:07:04
ETİKETLERgupse özay  barış arduç