UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCUDAN ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA!

Senarist ve oyuncu İbrahim Büyükak, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla sinemalardan sonra dijital platformda yayınlanmaya başlayan son filminin gördüğü ilgiye esprili bir şekilde teşekkür etti.

ÜNLÜ OYUNCUDAN ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA!

Senaryosunu kendisinin yazdığı son filmi pandemi nedeniyle vizyondan erken kalkmıştı. Filmin yapımcılarının atağıyla film, bir dijital platformda yayına çıktı.

Platform, abonelerinin izleme verileri dikkate alınarak yapılan araştırmada Türkiye'de popüler yapımlar arasında ilk 10'a girmeyi başaran film, İbrahim Büyükak'ı neşelendirdi.

“SANAT İÇİN SOYUNDUK”

Filmin elde ettiği başarıdan sonra İbrahim Büyükak seyircileri için kendi sosyal medya hesabından bir teşekkür paylaşımı yaptı. Filminden eğlenceli sahneleri paylaşan İbrahim Büyükak, “Sanat için soyunduk. Ayrıca filme gösterdiğiniz ilgi ve tüm yorumlar için teşekkür ederim” notunu düştü

İbrahim Büyükak'ın paylaşımına filminde rol alan ünlü oyuncu Onur Buldu'nun cevabı gecikmedi. Su kaydırağındaki fotoğrafı için Onur Buldu, “Ben sola çekmişim akşama baktırayım” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 27.07.2020 16:55:37
ETİKETLERibrahim büyükak  film