UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İZNİK GÖLÜ’NDE BOĞULAN AMCA VE YEĞENİ TOPRAĞA VERİLDİ

Bursa'da serinlemek için girdikleri İznik Gölü’nde boğulan Suriye uyruklu Mahmut Surani (36) ve yeğeni Abdullah Surani (16), gözyaşları arasında toprağa verildi.

İZNİK GÖLÜ’NDE BOĞULAN AMCA VE YEĞENİ TOPRAĞA VERİLDİ

Bursa İnegöl'de yaşayan Suriyeli Surani ailesi, önceki gün piknik yapmak amacıyla Göllüce Mahallesi'ne gitti. Sıcaktan bunalan Mahmut Surani, ikiz çocukları Ahmet ve Muhammet (12) ile yeğeni Abdullah Surani serinlemek için İznik Gölü'ne girdi. Mahmut Surani ile çocukları ve yeğeni, bir süre sonra gözden kayboldu. Diğer aile fertlerinin feryadını duyan çevredekiler ile bu sırada devriye görevi yapan jandarma ekipleri yardıma koştu. Kısa sürede Ahmet ve Muhammet Surani kardeşler bulunarak gölden kurtarıldı. Ancak Mahmut Surani ile yeğeni Abdullah'a ulaşılamadı.

Çağırılan AFAD ve dalgıç polis ekipleri arama- kurtarma çalışması başlattı. Yaklaşık 2 saatlik çalışmanın sonunda amca ve yeğeninin cansız bedenlerine bulundu.

Amca ve yeğeninin cenazesi, Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'ndaki otopsinin ardından ailesi tarafından alınarak, İnegöl ilçesi Mahmudiye Mezarlığı’na getirildi. Mahmut Surani ve yeğeni Abdullah Surani, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi.  

Son Güncelleme: 27.07.2020 11:40:14
ETİKETLERbursa