UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ SUNUCUYA KANSER TEŞHİSİ KONULDU!

ABD’de bir seyirci, TV muhabiri Victoria Price’ın boynundaki şişliği ekranda fark etti. Seyirci, muhabire yolladığı mail’de “Boynundaki tümör olabilir” diye yazdı. Bunun üzerine doktora giden muhabire tiroid kanseri teşhisi konuldu.

ÜNLÜ SUNUCUYA KANSER TEŞHİSİ KONULDU!

ABD’nin Florida eyaletinde “WFLA Channel 8” adlı televizyon kanalında muhabir olan Victoria Price, dikkatli bir seyirci sayesinde kanser olduğunu öğrendi. Geçen ay tanımadığı bir kadın izleyicisinden e-mail aldığını açıklayan 28 yaşındaki Price, “E-mail’de bir seyirci, haber sunarken boynumda bir şişlik olduğunu fark ettiğini ve kendisi de kanser atlattığı için bunun bir tümör olabileceğini söyleyerek beni uyardı. Bu uyarıdan sonra doktora gittim ve tiroid kanseri olduğumu öğrendim” dedi.

AMELİYAT OLUYOR

 Hiçbir yükümlülüğü olmamasına rağmen kendisini uyaran seyirciye hayatı boyunca minnettar kalacağını belirten Price, “Bu hafta boynumdaki kanserli tümörün çıkarılması için ameliyat olacağım. Eğer seyirci beni uyarmasaydı belki de kanser bütün vücuduma yayılmış ve her şey için çok geç olacaktı” diye konuştu. Genç muhabir, tiroid kanserinin kadınlarda erkeklerden çok daha yaygın görüldüğüne ve ABD’de bu yıl teşhis edilen tüm vakaların yaklaşık yüzde 75’inin kadın olduğuna da dikkat çekti.

‘BOYNUNUZU KONTROL EDİN’

Koronavirüs salgını nedeniyle şu sıralar çok yoğun çalıştığını ve yüz yılın sağlık olayını aktarırken kendi sağlığını hiç düşünmediğini söyleyen TV muhabiri Victoria Price, tiroid kanserinde farkındalık yaratmak için herkese boyunlarını dokunarak kontrol etmeleri çağrısında bulundu.

Son Güncelleme: 26.07.2020 20:11:33
ETİKETLERabd  sunucu