UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İZMİR’DE DEHŞET EVİ!

İzmir Karşıyaka'da uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen dört arkadaştan Umur Alp Yörük hayatını kaybetti. Banyoda bulunan duşu kırdığı, duvarlara kafa attığı ve balkondan atlamak istediği ileri sürülen gencin arkadaşları tarafından verilen çelişkili ifadeler üzerine polis ekiplerince cinayet şüphesi üzerine çalışma başlatıldı.

İZMİR’DE DEHŞET EVİ!

İzmir'in Karşıyaka ilçesine bağlı Bostanlı Mahallesi'nde iddiaya göre annesi evde olmayan genç arkadaşlarını gece saatlerinde evine davet etti. Dört arkadaş ikamette buluştuktan bir süre sonra uyuşturucu madde kullanmaya başladı.

Uyuşturucunun etkisiyle Umur Alp Yörük'ün (23) banyoda bulunan duşu kırdığını, duvarlara kafa attığını ve balkondan atlamak istediğini ileri süren arkadaşları, gencin koridorda hayatını kaybettiğini söyledi.

Yörük koridorda hayatının kaybettikten 15 dakika sonra 3 arkadaşın polisi aradıklarını söylemelerine rağmen olay yerinde ve ceset üzerinde yapılan incelemelerde Umur Alp Yörük'ün ölümünün üzerinden yaklaşık 2 saat geçtiğinin belirlendiği ileri sürüldü.

Ayrıca evde bulunan şahıslardan birisinin gencin ölümünün ardından evden ayrıldığını daha sonra ise tekrar olay yerine döndüğünü belirlendi.

Yörük’ün telefonundan 112'nin aranması ve gençlerin çelişkili ifadelerinin ardından cinayet şüphesi üzerine çalışma başlatıldı.

Yörük’ün büyük kısmı sırt kısmı olmak üzere vücudunun birçok yerinde de kesik bulunduğu öğrenildi.

Son Güncelleme: 26.07.2020 09:52:58
ETİKETLERizmir  dehşet