UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

REZALETTE SINIR YOK! FUHUŞ ÇETESİ LİDERİ...

Fuhuş ve uyuşturucu çetesine liderlik ettiği öğrenilen Brezilyalı model, lüks bir otele girdiği anda gözaltına alınacağını anlayınca kıyafetlerini çıkarmaya başladı. Polis yetkilileri kadını güçlükle etkisiz hale getirdi.

REZALETTE SINIR YOK! FUHUŞ ÇETESİ LİDERİ...

Model Flavia Tamayo, Brezilya'nın Vitoria kentinde yaşanan rezaletten sonra tutuklandı. Savcılar 22 yaşındaki modelin, lüks bir otele girdiği anda gözaltına alınırken kıyafetlerini çıkarmaya çalıştığını iddia etti.

Skandal bununla da sınırlı kalmadı. Bir zamanlar Playboy Portekiz'in kapağında yer alan modelin 'VIP' müşterilere kokain ve esrar temin eden bir kadın suç örgütüne liderlik etti ortaya çıktı.

Savcı Rafael Correa, yerel medya kuruluşu Globo'da yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Elimizdeki bilgiler, cinsel ilişki sırasında ya da daha sorna tüketmek için uyuşturucu dolu bir paket ve fuhuş kombinasyonu oluşturduğu yönünde."

Savcı Rafael Correa, Flavia Tamayo'nun önceleri tele kız olarak çalıştığını, daha sonra ise çete lideri olduğunu söyledi.

Polis merkezinden yapılan açıklamada ise Tamayo'nun lakabının uyuşturucu maddelere gönderme yaparak "Pudra Kraliçesi" olduğu belirtildi.

Federal Bölgedeki Asa Norte bölgesinden müfettiş Ricardo Oliveira şunları söyledi:

"Çok yoğun bir gündemi vardı ve sabit bir adresi yoktu, tüm Brezilya'yı dolaştı. Operasyondan bir gün önce güney Brezilya'daki Florianopolis şehrindeydi.

Fuhuş çetesi lideri modelin, başkent Brasilia'ya gönderilmesi planlandı, ancak bunun ne zaman gerçekleşeceğinin belli olmadığı bildirildi.

Yerel bir gazeteye açıklama yapan polis yetkilileri, Flavia Tamayo'nun polis karakoluna götürüleceğini anladığında rezalet çıkarıp soyunmaya başladığını anlattı.

Polis yetkisi, "Kadın bir anda otel lobisinde çığlık atmaya ve debelenerek polis memurlarıyla mücadele etmeye başladı." ifadelerini kullandı.

Polise direnen çete lideri kadın, bir anda kıyafetlerini çıkarmaya başladı. Oteldeki güvenlik görevlilerinin de yardımıyla etkisiz hale getirilen kadın, güçlükle kelepçelendi.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, polis Flavia Tamayo'nun satacağı uyuşturucuyu nereden temin ettiğini öğrenmeye çalışıyor.

Model Flavia Tamayo'nun ne zaman mahkemeye çıkarılacağı ve hangi suçlamalarla karşı karşıya kalacağı ise henüz belli değil.

Son Güncelleme: 25.07.2020 21:24:17
ETİKETLERfuhuş  çete