UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GALATASARAY AVRUPA ŞANSINI ZORA SOKTU!

Süper Lig'in son haftasına Antalyaspor sahasında Galatasaray'ı ağırladı. Ev sahibi ekip Fredy'nin attığı gol ile öne geçmesine rağmen Galatasaray Saracchi ve Belhanda'nın attığı goller ile öne geçmeyi başardı. Ev sahibi ekip 90+2. dakikada Blanco'nun attığı gol ile beraberliği buldu. Karşılaşmada başka gol olmayınca karşılaşma 2-2'lik beraberlik ile sonuçlandı.

GALATASARAY AVRUPA ŞANSINI ZORA SOKTU!

Süper Lig'de son haftanın açılış maçında Fraport TAV Antalyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Antalya Stadyumu'nda oynanan mücadele 2-2'lik beraberlikle sona erdi.

Antalyaspor'un gollerini 19. dakikada Fredy ve 90+2. dakikada Gustavo Blanco kaydetti. Galatasaray'ın golleri 58. dakikada Marcelo Saracchi ve 65. dakikada (penaltı) Younes Belhanda'dan geldi.

Bu beraberliğin ardından Galatasaray 56 puanla sezonu noktaladı. Antalyaspor da 45 puanla ligi bitirdi.

Puanını 56 yapan Galatasaray, 5. sıra için Alanyaspor'un Konyaspor deplasmanında puan kaybetmesini bekleyecek. Alanyaspor puan kaybederse, UEFA'dan men cezası alan Trabzonspor'un da CAS'a yaptığı itiraz olumsuz sonuçlanırsa, Galatasaray gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek.

Öte yandan Trabzonspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda Alanyaspor'u finalde yenerek kupayı kazanması halinde de Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi bileti alacak.

Son Güncelleme: 24.07.2020 23:23:01
ETİKETLERgalatasaray  süper lig