UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ŞARKICI NİŞANLANDI!

Amerikalı ünlü şarkıcı Demi Lovato, mart ayından beri ilişki yaşadığı aktör ve müzisyen Max Ehrich ile nişanlandı. Sevilen şarkıcı Lovato bu güzel haberİ takipçilerine nişan yüzüğünü göstererek paylaştı.

ÜNLÜ ŞARKICI NİŞANLANDI!

ABD'li sevilen şarkıcı Demi Lovato ile sevgilisi Max Ehrich nişanlandı. 27 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcı, evlilik teklifi aldığını, duygusal cümleler ile Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Lovato sosyal medyadaki paylaşımında, “Seninle tanıştığım an sana aşık olduğumu biliyordum. Bunu yaşamamış birine açıklayamam. Hiçbir zaman ailem dışında biri tarafından beklentisiz bir şekilde sevilmemiştim. Kendim olmam dışında bana hiç baskı uygulamadım. Seninleyken en iyi halimde olmak istememi sağladın. Evlilikte elini tutmak gurur verici. Seninle bir aile kurmak için çok heyecanlıyım. Seni seviyorum, partnerim” satırlarını kullandı.



Demi Lovato’nun nişan yüzüğündeki elmasın büyüklüğü ise göz doldurdu.  O anları fotoğraflayan Angelo Kritikos’a da teşekkür dileklerini de ileten Lovato’nun bu paylaşımı kısa sürede takipçileri tarafından 2 milyon beğeniyi aştı.

 

Son Güncelleme: 24.07.2020 11:36:04
ETİKETLERdemi lovato  max ehrich