UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ FENOMENİN HAFTALIK KAZANCI DUDAK UÇUKLATIYOR!

Berberliği bırakıp cinsel içerikli fotoğraflarını satmaya başlayan güzel fenomen haftada 400 bin TL kazanıyor.

ÜNLÜ FENOMENİN HAFTALIK KAZANCI DUDAK UÇUKLATIYOR!

ABD Los Angeles'ta daha önce berber olarak hayatını kazanan Juanita Contreras Vargas, internet üzerinden cinsel içerikli fotoğraf ve video paylaşarak haftada yaklaşık 47.000 sterlin kazanmaya başladı. Hayranları ayrıca Vargas'ı hediye yağmuruna tutuyor, hatta güzel fenomenin faturalarını bile ödüyor.

Los Angeles'ta yaşayan Juanita Contreras Vargas, yıllar önce erkek kardeşinin eve geldiğinde saçları çok uzun olduğu için annesinin kardeşine kızıp eline aldığı makas ile erkek kardeşinin saçlarını kestiğini anlattı.

Vargas, kardeşinin kendisinden saçlarını düzeltmek istediğini, o yaşına kadar eline makas almamış olmasına rağmen saçlarını düzeltince beberlik becerisinin olduğunu fark ettiğini ve kursa gidip berberlik lisansı alarak berber olarak çalışmaya başladığını söyledi.

Berberlik yaptıktan sonra Instagram hesabı açtığını kısa sürede paylaştığı açık fotoğraflar ile kısa sürede bir milyon takipçiye ulaştığını daha sonra ünlü modellerin hayranlarına cinsel içerikli fotoğraf ve video satarak haftada 47.000 sterlin kazanmaya başladığını söyledi.

Hayranlarının kendisine sürekli çikolata ve çiçek gibi hediyeler yolladığını söyleyen Vargas, bir hayranının arabasının faturasını ödediğini hayranına bunu yapmak zorunda olmadığını söyleyince hayranının kendisine "Senin güzelliğine her şey değer" diye cevap verdiğini söyledi.

Son Güncelleme: 24.07.2020 00:37:29
ETİKETLERfenomen  kazanç